Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
04 oktober

Davids biografie ‘Rauw’ heeft veel losgemaakt. Het boek opende talloze gesprekken tussenvoor-en tegenstanders. Sommige lezers herkennen zich inDavids verhaal, anderen zitten volvragen.In het boek eindigt David met zijn wens om de theaters van Nederland te vullen. Datmoment is nu aangebroken: komend najaar bezoekt hij alle 12 provincies van Nederland metTheatertour RAUW.

In een samenleving die steeds meer individualiseert, een maatschappij en kerk die steedsverder polariseerten een tijd waarin leiders van hun voetstuk vallen iszelfreflectiemisschienwel hét antwoord. Eerlijk, rauw en vooral heel echt! Met behulp van beeld, muziek, verhalenen Davids persoonlijke aanwezigheid word je meegenomen op een reis van eerlijkheid enkwetsbaarheid, die uiteindelijk leidt naar kracht.

Ontdek hoe de eeuwenoude boodschap nog altijd actueel is. Kom, beleef en ervaar hetverhaal van RAUW.Het draait niet om het overbrengen van een overtuiging, maar om hetnajagen van het échte leven, inclusief jouw innerlijke zoektocht naar liefde en groei.Eennieuwe kijk op geloven. En jij bent van harte welkom!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaaktdoor Stichting Go and Tell. Je betaalt om diereden enkel de kosten die de theaters rekenen. Denk aan een toeslag voor het gebruik van degarderobe, eenpauzedrankjeof reserveringskosten.Dit gaat om een paar euro en dezekosten verschillen per theater.

liefhebbers bestelden ook...

24 juli 2024 Lasergame On Stage
Lasergame On Stage
De ultieme lasergame arena

v.a. € 12,90 | Events
Hela zaal
wo 24 juli 2024 | 16:00
incl. koffie en vlaai
31 juli 2024 Rondleiding achter de schermen
Rondleiding achter de schermen
Ontdek Maaspoort

v.a. € 10,00 | Events
Bistro de Luif
wo 31 juli 2024 | 15:00
20 augustus 2024 Bingo
Bingo
Bistro de Luif

v.a. € 17,50 | Events
Bistro de Luif
di 20 augustus 2024 | 14:00
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?