Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Referenties

Referenties zij gingen jou voor

Review

Heb je een meeting of event georganiseerd bij Maaspoort, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw mening. Laat hier een review achter. 


Nieuwe Helden 077

Stichting Nieuwe Helden beoordeelde Maaspoort met een 10. Nieuwe helden: "Wij hebben het contact en de samenwerking met de Maaspoort als erg prettig ervaren."

 

IHI Hauzer Techno Coating BV

Voor onze buitenlandse agenten hebben we een 2 daagse training georganiseerd, de gasten verbleven in het Theater hotel en konden gebruik maken van een van de meetingrooms bij de Maaspoort, dit was een uitstekende ruimte waarin alles mogelijk was, tevens konden we gebruik maken van een arrangement waardoor we lunch en diner samen konden pakken, de lunch was bij de Luif en het diner bij Cabillaud. Doordat het allemaal in hetzelfde gebouw was, was dit een fijne ervaring voor onze gasten en konden we onze tijd voor de training maximaal besteden.

Nogmaals dank aan het hele team van de Maaspoort en het Theater hotel.

Invite Jobs

Als invite Jobs zijn we lid van Theater en zaken bij de Maaspoort en zijn we als organisatie lokaal betrokken, om dit te bekrachtigen kijken wij naar onze partners en leveranciers waar we mee verbonden zijn. Zo kwam intern het initiatief om een Linkedin training te volgen via Marjolein Bongers van House of Social media uit Venlo. Wij zochten een inspirerende locatie met alle faciliteiten, zo kwamen wij bij de Maaspoort uit. Mooi ontvangst met naambord en route. Persoonlijk ontvangst / boeking/ begeleiding van Eef den Dekker. Goede zaal en faciliteiten. Goed verzorgde lunch bij Luif. Aanrader en tot de volgende meeting!

Gilde Opleidingen

De samenwerking met de Maaspoort verliep soepel. Er werd meegedacht, ze waren flexibel en behulpzaam. Een zeer geslaagd evenement op een sfeervolle locatie. Na afloop van de voorstelling een borrel met alle genodigden op het podium is een unieke ervaring en een hele mooie toevoeging aan de beleving van het evenement.

Stichting Musical Stella Duce

Het Kerst Gala van Stichting Musical Stella Duce stond dit jaar op 16 en 17 december weer in het theater. Met 220 deelnemers, docenten en alle vrijwilligers van Stella Duce hebben we weer geweldige dagen gehad in het theater. Dank voor de goede zorgen.

Diploma uitreiking |
Fontys International Campus Venlo

Ook dit jaar vond de diploma-uitreiking van Fontys Venlo weer in Maaspoort plaats.Mede dankzij alle medewerkers vam Maaspoort was het weer een sfeervolle en feestelijke afsluiting voor de geslaagden van onze Bachelor-opleidingen. Dank hiervoor aan Maaspoort: organisatie, techniek, catering: het was perfect!

Huwelijk Evert & Anouk

Zaterdag 24 juni 2023 hebben we ons huwelijk gevierd bij Cabillaud. Na de middag gestart met champagne en amuses op het adembenemende terras en vervolgens genoten van een overheerlijke 4-gangen lunch, gecombineerd met prachtige wijnen. Na een pauze voor ons en onze daggasten, waar iedereen zich kon terugtrekken op de comfortabele kamers van het Theaterhotel, ging onze feestavond van start. De ruimte was fantastisch aangekleed met een dansvloer, wit linnen en verse bloemen. In de avond hebben wij en onze avondgasten genoten van een walking diner. Ook deze gerechtjes waren zeer smaakvol en mooi gepresenteerd. Vervolgens hebben we een onvergetelijk feest gehad, er is gedanst tot na middernacht!

Team Cabillaud en Maaspoort, duizendmaal dank voor deze “tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag”! Een dag met een gouden randje.

School on Stage | Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken

Samen met Maaspoort hebben we de show School On Stage op het podium gebracht. Leerlingen krijgen een unieke ervaring als artiest op het podium of als hulp achter de schermen. Maaspoort zorgt voor een goede begeleiding aan de voorkant van het evenement. Ze denken volop mee en staan open voor ideeën en mogelijkheden. Goede communicatie en snelle reacties. De technici zijn zeer prettig in de samenwerking en hebben alle rust om leerlingen tips te geven om het beste uit zichzelf te halen. Zeer fijne samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar!

Rondleiding | Raayland college

Op dinsdag 14 februari zijn wij, Agora Raayland te gast geweest bij Maaspoort. Bij aankomst stonden de twee rondleiders op ons te wachten en werden we hartelijk ontvangen. Het leuke aan de rondleiding was dat we als echte theaterbezoekers werden rondgeleid, maar ook heel veel verborgen plekjes hebben gezien! Van jassen ophangen in de garderobe tot een kijkje backstage én in de artiestenfoyer. We zullen ons bezoek niet snel vergeten, met name het grote podium was erg indrukwekkend! Bedankt voor de fijne ochtend!
 

Try-out Q&A show Dylan Haegens |
Haegens Media

In samenwerking met Maaspoort hebben we een try out georganiseerd voor onze Q&A Show van Team Dylan Haegens. Eef en de techniek hebben fantastisch met ons meegedacht en ons van alle gemakken voorzien. Het was een succes, dank daarvoor!

 

Sinterklaasfeest | VieCuri

Voor de kinderen van VieCuri-medewerkers hebben we dit jaar een Sinterklaasfeest georganiseerd in samenwerking met Maaspoort. Vanaf het eerste moment hebben wij deze samenwerking als zeer positief ervaren. Maaspoort was enthousiast, flexibel en schakelt snel. De communicatie verliep prettig en vlot. Maaspoort denkt van A tot Z mee en zorgt dat het evenement soepel verloopt. Al met al is dit zeker voor herhaling vatbaar ;).
 

Vergadering | ARSPrintmedia

Met Management Team wilde we een keer buiten de deur vergaderen om ook uitgebreider bij bepaalde zaken stil te staan. Heel erg goed bevallen. Alle faciliteiten standaard aanwezig en leuk om te combineren met diner daarna bij bv. Cabillaud waar je smaakpupillen echt uitgedaagd wordt: Michelinster waardig!

Maastricht University | Diploma uitreiking

''Het traject dat voorafging aan de dag van de afstudeerceremonie verliep vlekkeloos. Event Manager Veronique Haenen van Maaspoort neemt ontzettend veel werk uit handen en voelt behoeften en wensen feilloos aan. Ook op de dag van het evenement was alles tot in de puntjes verzorgd. Bij het afleveren van de benodigde goederen werden wij al hartelijk ontvangen en de zaal zag er weer helemaal pico bello uit. Chapeau Maaspoort, bedankt voor jullie professionaliteit en gastvrijheid!''


Double S Events & Projects

''Voor een zakelijke bijeenkomst hebben wij samen met Maaspoort een congresdiner georganiseerd. De communicatie vooraf, zowel als de uitvoering op de avond zelf wat fantastisch! De service en de culinaire invulling is van hoogwaardig niveau en onze gasten hebben genoten. Wij verheugen ons op de verdere samenwerking.''

 Veilig Verkeer Nederland Disctrict Limburg | Verkeersquiz 

“Voor de tweede keer was Veilig Verkeer Nederland te gast in Maaspoort voor de organisatie van de regiofinale Verkeersquiz Noord Limburg voor groep 7/8 van het basisonderwijs. Het persoonlijke contact met Michelle Jaspers vanaf het vastleggen van de boeking, tot op de dag zelf verliep steeds erg prettig. Erg fijn dat er zo goed meegedacht wordt, en ingespeeld wordt op de wensen t.a.v. de organisatie van dit event! Volgend jaar zeker weer de regiofinale Verkeersquiz Noord Limburg in Maaspoort!”

Personato | Vergadering 

“Onlangs hebben wij, vanuit Personato, gebruik gemaakt van de Première zaal van Maaspoort voor een vergadering. Een mooie locatie met alle voorzieningen die wij nodig hadden. Ook de ontvangst was top geregeld. Wij hebben daarnaast gebruik gemaakt van een vergader arrangement met lunch en ook dat was uitstekend verzorgd. Een aanrader dus!”

Jeugdfonds Sport Limburg | Bijeenkomst en diner

“Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van onze organisatie hebben wij een bijeenkomst met aansluitend diner georganiseerd. Voor deze gelegenheid hadden wij de VIP-foyer geboekt: een prachtige zaal, met een mooi uitzicht en van alle (technische) gemakken voorzien. Het contact vooraf verliep soepel, vriendelijk en snel. Op de dag zelf was het personeel ook erg vriendelijk, behulpzaam en iedereen deed zijn best om in te springen en er iets moois van te maken. Wij hebben een goede bijeenkomst gehad en iedereen was te spreken over het eten. Bedankt!”

Eindvoorstelling | Dansafdeling Kunstencentrum Venlo

“De organisatie en samenwerking met Maaspoort is heel goed. De communicatie verloopt soepel en vragen worden netjes en snel beantwoord. Dit is de 15e voorstelling die we in Maaspoort organiseren en de laatste jaren verloopt de samenwerking erg goed. Ik ben erg te spreken over de professionele werkwijze van de technici die bij onze voorstelling waren (Eric en Tom). Frontoffice medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het eten tussendoor was netjes op tijd en was goed verzorgd. Kleedkamers waren opgeruimd. Al met al was het weer een leuke dag voor iedereen en door de juiste werkwijze van iedereen weinig tot geen stress :-)”

Queen Symphony | Limburgs Fanfare Orkest

“Weer een enorm fijne samenwerking met Maaspoort. In het voortraject met de afdeling Events, met name Veronique Haenen – Schmitz, tijdens de opbouw met de technici voor licht en geluid. Kortom, zeer tevreden en we kijken weer uit naar de volgende samenwerking.”

Kerstfeest | Grodan 

“Het Kerstfeest voor de medewerkers van ons bedrijf was een groot success mede dankzij de prachtige locatie, het heerlijke eten van Ria Joosten, de fantastische DJ en de perfecte begeleiding van de event manager en alle medewerkers die zich ingezet hebben om ons een fantastische avond te bezorgen. Hartelijk dank!”

Vergadering | Frankort & Koning 

“Last minute hadden wij behoefte aan een vergaderlocatie. Onze gasten verbleven in het theaterhotel en van daaruit moest de verdere planning gemaakt worden. Eerlijk gezegd hadden wij Maaspoort niet als vergaderlocatie voor kleine gezelschappen op het netvlies staan, maar wij zijn positief verrast. Het boekingsproces was snel en goed geregeld. Mijn telefoontje werd binnen de kortste keren gevolgd door een correcte aanbieding per email. In de aanbieding waren vergaderlocatie en dinerlocatie gecombineerd, waardoor het niet nodig was om met meerdere partijen te gaan schakelen. De vergaderzaal voldeed aan onze wensen: voldoende privacy, comfort en goede mogelijkheden voor het gebruik van multimedia. De afstemming voor het diner was flexibel, ondanks het late aanvangstijdstip van het diner. Het diner was zoals dat van Cabillaud verwacht mag worden: uit de kunst en een genot om aan je gasten aan te kunnen bieden.”

Vergadering | EKB Nederland BV 

“We hebben 2 vergaderdagen met ons bedrijf gehad, waarbij we vergaderruimtes bij Maaspoort hebben geboekt en overnacht hebben in het Theaterhotel.
In alle opzichten was het professioneel en correct verzorgd! Wij komen zeker vaker terug bij externe meetings.”

Jekill and Hyde | Vergadering VIP foyer

"Met The Jekill and Hyde Company een prima workshop bij Maaspoort gehad. Mooie en centrale locatie. Goed verzorgd en super met ons meegedacht. Een aanrader!"

Finaleshow van Miss Beauty of Limburg | 
Anke Geven

Dit was voor ons de eerste keer dat wij de finaleshow bij een locatie zoals dit organiseerde en dus extra spannend. Gelukkig was dit nergens voor nodig en zijn wij blij verrast met de organisatie vooraf, tijdens maar ook na het evenement. Voordat het evenement plaats kon vinden hebben wij Maaspoort een aantal keer kunnen bezoeken om de zaal, het licht en de functionaliteiten te bekijken en om samen met medewerkers van de techniek de show door te spreken. Dit gaf ons veel vertrouwen, omdat zij goed mee dachten over de mogelijkheden. Tijdens de voorbereidingen op de finaledag heeft het flexibele personeel ons enorm geholpen met de voorbereidingen in de zaal, maar ook tijdens de show en bij de borrel. De zaal zag er prachtig uit, het podium was goed afgestemd op onze show en de roze loper maakte het helemaal af.  Wij zijn trots op een succesvolle finaleshow die wij bij deze prachtige locatie mochten organiseren! Zeker een aanrader voor dit type evenementen waarbij het geven van een show ervaring belangrijk is!

Leolux | Livestream

"Het was fijn dat wij ons konden focussen op de inhoud. Ik wist dat Maaspoort een professionele organisatie is waardoor ik mij geen zorgen hoefde te maken over de technische kant. Ook was het erg fijn dat er zo snel geschakeld kon worden. Binnen een week was het totale event geregeld. Onze meubels werden perfect uitgelicht wat zorgde voor een superprofessionele uitstraling."


KVAN archivarissen / Branchevereniging Archiefinstellingen Nederland

''De jaarlijkse Archiefdagen vonden maandag 11 en dinsdag 12 juni plaats in Maaspoort. We mochten hier zo'n 300 collega's per dag ontvangen, en hebben gebruik gemaakt van een 5-tal zalen (1 plenaire zaal en 4 tbv parallelsessies). Zowel de organisatie, standhouders en de bezoekers hebben deze locatie als zeer positief ervaren. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld, de techniek, catering etc., fijn om met zo'n professioneel en behulpzaam team te werken! Vanaf de eerste kennismaking was er gelijk vertrouwen dat het in goede handen was, dat hebben ze absoluut waargemaakt!''

Pupkin première Nao 't Zuuje | première

"Wij kijken terug op een geweldige dag met vijf premières op één dag voor de documentaire ‘Nao ’t Zuuje’  in Maaspoort. Een grote opgaaf om zo’n 3750 mensen te ontvangen maar dankzij de mensen van Maaspoort is alles soepel verlopen en was het een groot succes. Na afloop van de vertoningen was er een groot feest en bleef een deel van ons overnachten in het aangesloten hotel. Alles was tot in de puntjes verzorgd, kortom: een memorabele avond!"

Back in Town | voorstelling

"Na 5 uitverkochte voorstellingen in Theater De Garage is het altijd nog maar de vraag of een extra voorstelling vol komt. Maar na de goede ervaringen met Kelderkrijger in 2015 hadden we goede hoop dat het zou lukken. Dankzij de uitstekende samenwerking met en inzet van de afdeling PR/Evenementen werd het een uitverkochte voorstelling. Volgens velen de beste van allemaal. Een bijzondere pluim voor de afdeling techniek van Maaspoort voor hun flexibiliteit en inzet."


Ballerina zaal | vergadering

"Het was voor ons een geslaagde bijeenkomst mede door de service van Maaspoort. Prima faciliteiten in een rustige omgeving, gecombineerd met prima lunches en uitstekend diner. Bijkomend voordeel is het Theaterhotel als buren. Je hoeft op deze manier niet de deur uit. De combinatie van vergaderzalen, restaurants en hotel maken Maaspoort tot een ideale vergaderlocatie."

NLW groep | Livestream

"Maaspoort heeft er een professionele TV/streaming studio bij, die ze combineert met de bekende gastvrijheid van de organisatie. We werden volledig ontzorgt, konden ons daardoor concentreren op de inhoud van de stream en hoefden ons verder nergens zorgen over te maken. Complimenten voor het inspringen op deze marktbehoefte!''

C2C-Congress Venlo | evenement

"Maaspoort is een geweldige locatie om je evenement bij te houden. Het is heel mooi met een uitzicht over de Maas, het is nieuw en straalt professionaliteit uit. We zijn verrast door het foodvoorstel dat we hebben gekregen van de catering en dat was ook buitengewoon goed op de dagen zelf. Daarnaast hadden we een hele prettige eventmanager waarvan het contact goed was, alle vragen beantwoord werden en ze alsnog vrolijk en professioneel bleef. Mijn dank naar het hele team!"

Eye for Transport - 3PL | evenement

"Eft hosted the 3PL Summit & CSCO Forum last month (10-12 October, 2016) at the Maaspoort Theatre. The event was a great success owing to the brilliant venue, excellent service and experience delivered from the team. The organisers were hands on and happy to help whenever called upon, the catering team delivered a great service with a large variety of gourmet food and drink options. We loved that the Maaspoort Theatre made sure everything went as smoothly as possible and made things happen even when it was a last minute request! The Maaspoort Theatre is a wonderful venue and location for the conference and we are already looking forward to returning in 2017."

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?