Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Last Minute & CKV

Last Minute & CKV voor maar € 12,50 naar het theater

Last Minute voor maar € 12,50

Speciaal voor de portemonnee van scholieren en studenten is er het Last-Minute-ticket. Je kunt voor slechts € 12,50 (inclusief garderobe en consumptie) naar alle niet-uitverkochte voorstellingen op vertoon van je school-, CKV-, CJP, of studentenpas. Reserveren van last minute kaarten is mogelijk bij de theaterkassa vanaf 48 uur voor de voorstelling.

Vanaf 48 uur voor de voorstelling kun je een Last-Minute-ticket kopen bij de theaterkassa.

Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en geniet meteen van een goedkoop avondje uit. 

Let op: Bij de voorstellingen in het genre Uit de regio, Educatie en Events, voorstellingen op externe locaties en enkele andere voorstellingen (bij voorstelling vermeld) geldt de lastminute-korting niet.

CKV en CJP Cultuurkaart

Bij De Maaspoort kunnen leerlingen van het vak CKV en CJP-Cultuurkaarthouders kaarten kopen voor slechts € 12,50 voor alle niet uitverkochte voorstellingen op dat moment. Gaderobe en consumptie zijn bij de prijs inbegrepen.

Let op: De CJP-Cultuurkaarthouder is iets anders dan de CJP-pas.

CKV-leerlingen en CJP-cultuurkaarthouders hoeven niet te wachten tot de dag van de voorstelling en kunnen in september al reserveren. Inleidingen zijn gratis voor CKV-ers en CJP-cultuurkaarthouders, maar reserveren is hier wel van belang. Kaarten zijn te koop aan de theaterkassa.


Let op: Bij de voorstellingen in het genre Uit de regio, Educatie en Events, voorstellingen op externe locaties en enkele andere voorstellingen (bij voorstelling vermeld) geldt de CKV- en CJP-korting niet.

checkpoint studentcard

Wij accepteren de Checkpoint Studentcard. Kom last minute voor maar € 12,50 naar alle niet-uitverkochte voorstellingen.
Let op: Bij de voorstellingen in het genre Uit de regio, Educatie en Events, voorstellingen op externe locaties en enkele andere voorstellingen (bij voorstelling vermeld) geldt de lastminute-korting niet.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?