Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Last Minute & CKV

Last Minute & CKV voor maar € 12,50 naar het theater inclusief drankje en garderobe!

Last Minute voor slechts €12,50 inclusief garderobe en consumptie!

Speciaal ontworpen voor scholieren en studenten die graag voordelig willen genieten van topvoorstellingen, bieden wij het Last-Minute-ticket aan. Voor een bescheiden bedrag van slechts €12,50 kun je op vertoon van je school-, CKV-, CJP- of studentenpas naar alle niet-uitverkochte voorstellingen. Het Last-Minute-ticket is verkrijgbaar vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling, rechtstreeks bij onze theaterkassa.

Ben je onder de 30 jaar en heb je nog geen CJP-pas? Geen probleem! Word hier CJP-lid en geniet direct van voordelige avondjes uit.

Houd er rekening mee dat de Last-Minute-korting niet geldt voor voorstellingen in de genres Uit de regio, Educatie en Events, voorstellingen op externe locaties en enkele andere voorstellingen (zoals vermeld bij de specifieke voorstelling).

CKV en CJP Cultuurkaart

Bij Maaspoort kunnen leerlingen van het vak CKV en CJP-Cultuurkaarthouders kaarten kopen voor slechts € 12,50 voor alle niet uitverkochte voorstellingen op dat moment. Gaderobe en consumptie zijn bij de prijs inbegrepen.

Let op: De CJP-Cultuurkaarthouder is iets anders dan de CJP-pas.

CKV-leerlingen en CJP-cultuurkaarthouders hoeven niet te wachten tot de dag van de voorstelling en kunnen in september al reserveren. Inleidingen zijn gratis voor CKV-ers en CJP-cultuurkaarthouders, maar reserveren is hier wel van belang. Kaarten zijn te koop aan de theaterkassa.


Let op: Bij de voorstellingen in het genre Uit de regio, Educatie en Events, voorstellingen op externe locaties en enkele andere voorstellingen (bij voorstelling vermeld) geldt de CKV- en CJP-korting niet.

checkpoint studentcard

Wij accepteren de Checkpoint Studentcard. Kom last minute voor maar € 12,50 naar alle niet-uitverkochte voorstellingen.
Let op: Bij de voorstellingen in het genre Uit de regio, Educatie en Events, voorstellingen op externe locaties en enkele andere voorstellingen (bij voorstelling vermeld) geldt de lastminute-korting niet.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?