Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Cultuurkorting

Cultuurkorting speciale tarieven voor culturele instellingen

talentontwikkeling en cultuur uit de regio

Wist je dat wij voor culturele instellingen speciale tarieven hanteren? Wij dragen graag bij aan talentontwikkeling en cultuur in de regio en vinden het belangrijk om (jong) regionaal talent een podium te bieden. Culturele instellingen krijgen tot 50% korting op de zaalhuur en 20% korting op de technische manuren en materialen in Maaspoort.

Neem vrijblijvend voor beschikbare data, een locatiebezoek of meer informatie contact op met Michelle Jaspers via events@maaspoort.nl.

 

cultuurkorting

reviews

Benieuwd naar onze service? Lees hier de reviews en referenties.

Jouw eventmanager

Michelle Jaspers

Reviews

Anke Geven - Miss Beauty of Limburg

Op zondag 29 april 2018 heeft de finale van de provinciale missverkiezing, Miss Beauty of Limburg 2018 plaatsgevonden in de prachtige Frans Boermans Theaterzaal bij de Maaspoort Theater & Events te Venlo. Dit was voor ons de eerste keer dat wij de finaleshow bij een locatie zoals dit organiseerde en dus extra spannend. Gelukkig was dit nergens voor nodig en zijn wij blij verrast met de organisatie vooraf, tijdens maar ook na het evenement. Voordat het evenement plaats kon vinden hebben wij de Maaspoort Theater een aantal keer kunnen bezoeken om de zaal, het licht en de functionaliteiten te bekijken en om samen met medewerkers van de techniek de show door te spreken. Dit gaf ons veel vertrouwen, omdat zij goed mee dachten over de mogelijkheden. Tijdens de voorbereidingen op de finaledag heeft het personeel ons enorm geholpen met de voorbereidingen in de zaal, maar ook tijdens de show en bij de borrel. Zij hebben zich flexibel opgesteld gedurende de gehele dag en wij waren hiermee erg geholpen. De zaal zag er prachtig uit, het podium was goed afgestemd op onze show en de roze loper maakte het helemaal af. Na een korte afstemming met de heren van het licht en het geluid op de finaledag, gaven ook deze elementen een mooie toevoeging aan de show en verliep dit perfect. Wij zijn trots op een succesvolle finaleshow die wij bij deze prachtige locatie mochten organiseren! Zeker een aanrader voor dit type evenementen waarbij het geven van een show ervaring belangrijk is!

Inloggen

Nog geen account?