Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Podiumpas

Podiumpas onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan dertig aangesloten podia in heel Nederland

Per 1 december 2022 kun je met de Podiumpas onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 aangesloten podia verspreid over heel Nederland. Ook bij Maaspoort!
 

Heb jij een Podiumpas en wil je bij ons een voorstelling bezoeken?

Dit is hoe het werkt:

  • Reserveren van je ticket kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling. Dit kan telefonisch via onze theaterkassa 077- 320 72 22 (bekijk openingstijden). Online reserveren is nog niet mogelijk. 
  • De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas dus 1 ticket reserveren. 
  • Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas je ticket ophalen en de Podiumpas laten scannen bij de theaterkassa. 
  • De Podiumpas is te gebruiken bij professionele voorstellingen bij Maaspoort. 
  • Mocht je hebben gereserveerd en toch verhinderd zijn? Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten via info@maaspoort.nl? Dan kunnen we nog iemand anders blij maken met jouw stoel.
  • Reeds gereserveerde tickets omruilen voor een Podiumpasticket is niet mogelijk.

De Podiumpas is alleen te gebruiken bij niet uitverkochte voorstellingen. Daarbij zijn een aantal voorstellingen uitgesloten van de Podiumpas. Dit zijn voorstellingen in het genre Uit de regio, Educatie en Events, voorstellingen op externe locaties en specifieke voorstellingen waarbij op de website vermeld staat dat geen enkele korting geldig is.

Tijd voor avontuur! Wat ga jij ontdekken met je Podiumpas?
Op de website www.podiumpas.nl staat een overzicht van podia die de Podiumpas accepteren. Bekijk hier het programma van Maaspoort. 

Ik wil een Podiumpas
Een podiumpas kun je bestellen via www.podiumpas.nl voor €35 per maand en is maandelijks opzegbaar na 4 maanden. Heb je nog vragen over de Podiumpas? Bekijk hier de website van Podiumpas met hierop ook de antwoorden op een aantal veel gestelde vragen.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?