Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Bijzondere Backstage Tour

Bijzondere Backstage Tour groep 2 t/m 8

Meester Ophelius neemt je mee door de krochten van het theater

In deze interactieve rondleiding is voor alle kinderen een rol weggelegd. Ze ervaren hoe het voelt om als echte artiesten in de spotlights te staan. Ze gaan aan de slag met verschillende werkvormen, licht en geluid en maken zelfs een eigen schaduwtheater. En dan blijkt dat die vreemde meester wel erg verzot is op de schaduwen van de kinderen. Wat is zal dan toch het geheim zijn? 

Tijdens deze rondleiding neemt de geheimzinnige meester Ophelius de leerlingen mee naar de krochten van het theater. Ze krijgen een kijkje achter de schermen en komen op plaatsen waar het publiek normaal nooit mag komen. Meester Ophelius weet zoveel van het theater af. Hoe kan dat toch? Het lijkt wel of hij in het theater woont…

Bij groep 7 en 8 zal een 'regisseur' de Bijzondere Backstage Tour leiden in plaats van meester Ophelius. Zo is de Tour voor alle groepen van de basisschool geschikt.  

thema

• Meer te weten komen over een theater
• Meegenomen worden in de fantasiewereld van meester Ophelius
• Zelf spelen op een echte theatervloer
• Zelf aan de slag met techniek (licht en geluid)

kerndoelen

• sociale en emotionele ontwikkeling > opkomen voor jezelf > rekening houden met anderen
• samenleven, waarden en normen
• muziek, taal en spel > verkenning, luisteren, kijken, spelen
• beweging en spelvormen ervaren en uitvoeren

Tijdsduur: 90 minuten
Leeftijd: basisschool groep 2 t/m 8
Tijdstip: Het hele schooljaar mogelijk
Prijs: gratis
 

Via Arriva kun je gratis met het openbaar vervoer naar Maaspoort reizen. Hoe je dit kunt aanvragen, lees je hier. Scholen kunnen ook een touringcar aanvragen. 

Inschrijfformulier
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?