Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

nog meer voor kids

nog meer voor kids een magische beleving

5 tips voor een ontspannen theaterbezoek

Ga je voor het eerst met je (klein)kind(eren) naar het theater? Geen paniek! Wij hebben vijf tips voor je:

  • Check de leeftijdsaanduiding die in de titel van familievoorstellingen staat. Vanaf deze leeftijd is de voorstelling geschikt. De inhoud en duur zijn hierop afgestemd. 
  • Help, mijn kindje moet plassen tijdens de voorstelling. Geen probleem! Medewerkers van het theater zullen je begeleiden richting de zaaluitgang en weer terug. Op elke etage is een toiletgroep. Op de begane grond is een ruime verschoonplek.
  • In de pauze staat er ranja in de foyer klaar. Geen pauze in de voorstelling? Dan is er na afloop ranja. 
  • Kom op tijd. Dan kunnen de kinderen zich verwonderen over de omgeving en rustig alles in zich opnemen. In de foyer staan speciale tafels met stoeltjes waar kinderen kunnen kleuren.
  • In dit filmpje van Het Laagland leggen Belle en Juul uit wat je van een theaterbezoek kunt verwachten.

gratis ranja

Genieten van een voorstelling en in de pauze gratis ranja. Wat wil je nog meer! De voorstellingen in het genre familie bevatten geen standaard consumptie in de pauze. Voor de kinderen is er gratis ranja en de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s betalen gewoon hun drankje aan de bar. Het gebruik van de garderobe is altijd inbegrepen. Zo houden we theater betaalbaar en kan het hele gezin voordelig genieten.

 

vier je kinderfeestje bij Maaspoort

Hoera, een jarige job in huis? Kom dan gezellig bij ons je kinderfeestje vieren! Beleef de magie van theater, fantaseer, geniet en maak er samen iets van om niet snel te vergeten. Kinderen tot en met 12 jaar bezoeken al onze (familie)voorstellingen ook nog eens helemaal gratis. Ideaal! 

Wil je het feestje compleet maken met vooraf iets lekkers te eten of te drinken bij Bistro de Luif? Mail naar kids@maaspoort.nl. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en maken we er iets tofs van.  

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?