Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

nog meer voor kids

nog meer voor kids een magische beleving

5 tips voor een ontspannen theaterbezoek

Ga je voor het eerst met je (klein)kind(eren) naar het theater? Geen paniek! Wij hebben vijf tips voor je:

  • Check de leeftijdsaanduiding die in de titel van familievoorstellingen staat. Vanaf deze leeftijd is de voorstelling geschikt. De inhoud en duur zijn hierop afgestemd. 
  • Help, mijn kindje moet plassen tijdens de voorstelling. Geen probleem! Medewerkers van het theater zullen je begeleiden richting de zaaluitgang en weer terug. Op elke etage is een toiletgroep. Op de begane grond is een ruime verschoonplek.
  • In de pauze staat er ranja in de foyer klaar. Geen pauze in de voorstelling? Dan is er na afloop ranja. 
  • Kom op tijd. Dan kunnen de kinderen zich verwonderen over de omgeving en rustig alles in zich opnemen. In de foyer staan speciale tafels met stoeltjes waar kinderen kunnen kleuren.
  • In dit filmpje van Het Laagland leggen Belle en Juul uit wat je van een theaterbezoek kunt verwachten.

kinderfeestje

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje? Kom naar een magische familievoorstelling in De Maaspoort! Alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar een voorstelling. Met het kinderfeestje-arrangement bij Bistro de Luif maak je de middag of avond helemaal compleet! Voor maar € 11,50 krijg je vooraf cake met limonade en na afloop smul je van frietjes met een burger of lekkerbekje of pasta bolognese. Als toetje krijg je nog een lekker ijsje. 

Wij helpen je graag mee een te gekke voorstelling uitzoeken! Bekijk hier de mogelijkheden.

gratis ranja

Genieten van een voorstelling en in de pauze gratis ranja. Wat wil je nog meer! De voorstellingen in het genre familie bevatten geen standaard consumptie in de pauze. Voor de kinderen is er gratis ranja en de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s betalen gewoon hun drankje aan de bar. Het gebruik van de garderobe is altijd inbegrepen. Zo houden we theater betaalbaar en kan het hele gezin voordelig genieten.

 

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?