Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

contact Theaterhotel

contact Theaterhotel wij ontvangen u graag!

Je wilt genieten van de luxe van Theaterhotel Venlo? Je wilt profiteren van de aantrekkelijke arrangementen die het hotel biedt in samenwerking met Maaspoort Theater? Je wilt optimaal gebruik maken van de indrukwekkende gastronomische luxe van de restaurants in het theatercomplex? Of wil je ‘gewoon’ een heerlijk weekendje genieten van alles wat een stad uit duizenden te bieden heeft.

Neem dan contact op met het Theaterhotel en wij regelen alles voor je. Wij ontvangen je graag en zullen je ontzorgen van de eerste tot de laatste minuut.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?