Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Algemene informatie

Algemene informatie specialist in het organiseren van evenementen

De Maaspoort van 1984 tot nu

De Maaspoort is de grootste theater- en congreslocatie in Noord- en Midden-Limburg en staat in de gezellige binnenstad van Venlo én aan de Maas. De Maaspoort beschikt over drie theaterzalen. De Hela zaal (750 gasten), de Frans Boermans zaal (350 gasten) en de Piet Kingma zaal (220 gasten) en heeft daarnaast vier vergaderzalen, vier foyers, een Theaterhotel, twee restaurants en een fantastisch dakterras. Jaarlijks vinden er honderden evenementen plaats in alle soorten en maten. Van klein tot groot, voor elke gelegenheid, de juiste ruimte en sfeer. Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren; dat is onze passie! Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen?

Bekijk de 360 graden tour of het fotoalbum om een impressie van de mogelijkheden in De Maaspoort te krijgen.


awards

  • De Maaspoort won op 2 september 2020 tijdens de uitreiking van de Nationale Meeting Award de 2e prijs van Nederland in de categorie locatie XXL
  • De Maaspoort won op 12 maart 2018 tijdens de uitreiking van de Nationale Meeting Award de 2e prijs van Nederland in de categorie locatie XXL
  • De Maaspoort werd in maart 2017 beoordeeld met 4 vergaderhamers.
  • De Maaspoort won op 25 januari 2016 tijdens de uitreiking van de Meetings Awards in Rotterdam de prijzen voor beste evenementenlocatie én beste congreslocatie van Zuid Nederland.

review

Heeft u een meeting georganiseerd bij De Maaspoort Theater & Events, dan zijn wij erg benieuwd naar uw mening. Laat hier uw review achter. 

meer informatie

Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Gebruik de huurhulp en vind alle informatie die u zoekt.

Bekijk ook alvast onze event brochure om inzicht te krijgen wat wij u te bieden hebben. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van onze eventmanagers en laat u verrassen!

contact opnemen


duurzaamheid

De Maaspoort vindt duurzaamheid belangrijk, daarom zijn we één van de acht koplopers binnen de Zero Waste Expeditie Cultuur, een landelijk initiatief van Rijkswaterstaat, uitgevoerd door DPM | Duurzaamheid in Podia en Musea. Lees hier meer over hoe we met duurzaamheid binnen De Maaspoort om gaan.


algemene voorwaarden

Klik hier om onze algemene huurvoorwaarden in te zien.
Klik hier om onze samenwerkingsafspraken voor evenementen in te zien.

Inloggen

Nog geen account?