Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Algemene informatie

Algemene informatie specialist in het organiseren van evenementen

Maaspoort van 1984 tot nu

Maaspoort is de grootste theater- en congreslocatie in Noord- en Midden-Limburg en staat in de gezellige binnenstad van Venlo én aan de Maas. Maaspoort beschikt over drie theaterzalen. De Hela zaal (750 gasten), de Frans Boermans zaal (350 gasten) en de Piet Kingma zaal (220 gasten) en heeft daarnaast vier vergaderzalen, vier foyers, een Theaterhotel, twee restaurants en een fantastisch dakterras. Jaarlijks vinden er honderden evenementen plaats in alle soorten en maten. Van klein tot groot, voor elke gelegenheid, de juiste ruimte en sfeer. Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren; dat is onze passie! Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen?

Bekijk de 360 graden tour of het fotoalbum om een impressie van de mogelijkheden in Maaspoort te krijgen.


review

Heb je een meeting of event georganiseerd bij Maaspoort, dan zijn wij erg benieuwd naar je mening. Schrijf hier een review. 

meer informatie

Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Gebruik de huurhulp en vind alle informatie die u zoekt.

Bekijk ook alvast onze event brochure om inzicht te krijgen wat wij u te bieden hebben. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van onze eventmanagers en laat u verrassen!

contact opnemen


duurzaamheid

Maaspoort vindt duurzaamheid belangrijk, daarom zijn we één van de acht koplopers binnen de Zero Waste Expeditie Cultuur, een landelijk initiatief van Rijkswaterstaat, uitgevoerd door DPM | Duurzaamheid in Podia en Musea. Lees hier meer over hoe we met duurzaamheid binnen Maaspoort omgaan.


algemene voorwaarden

Klik hier om onze algemene huurvoorwaarden in te zien.
Klik hier om onze samenwerkingsafspraken voor evenementen in te zien.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?