Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Educatie

Cultuureducatie stimuleer de culturele en creatieve ontwikkeling van jouw leerlingen

Theater is dé plek om het creatieve brein te stimuleren!

Een leerling leert tekenen, muziek maken en zingen door te luisteren en te kijken en vooral door te ervaren. Allemaal eigenschappen die bijdragen aan het goed leren lezen en schrijven. Zo leert theater niet alleen over de podiumkunsten. Theater leert ook wie leerlingen zelf kunnen zijn en welk standpunt ze in kunnen nemen in belangrijke actuele thema’s uit de maatschappij. Behalve educatief, is het bezoeken van een theater vooral heel erg leuk!

"Daar waar kinderen plezier hebben, weet je zeker dat hun hersenen optimaal aan het leren zijn." -  Mark Mieras wetenschapsjournalist & natuurkundige, gespecialiseerd in hersenontwikkeling.

Gratis schoolvoorstellingen

Bekijk hier de schoolvoorstellingen onder schooltijd. Waarom onder schooltijd? Omdat cultuureducatie van groot belang is voor de ontwikkeling van het kind. Veel kinderen zijn nog nooit in het theater geweest. Alle kinderen minimaal een keer naar het theater, dat is het doel. Alle schoolvoorstellingen zijn afgestemd op de leeftijd van de leerlingen en de educatieve thema’s in de klas.

Voorwaarden

Heb je per e-mail een bevestiging ontvangen van gratis bezoek aan de door jou aangevraagde schoolvoorstelling? Wanneer je later toch annuleert brengen we € 6,50 per leerling in rekening. Dit geldt ook als er minder (5 of meer) leerlingen komen dan vooraf aangevraagd. Het bedrag komt volledig ten goede aan Jeugdfonds ‘Goed voor elkaar’. Dit Jeugdfonds maakt het mogelijk dat schoolvoorstellingen gratis toegankelijk zijn en dat kinderen t/m 12 jaar gratis naar het theater kunnen.

Kijktip: in onderstaand filmpje legt Mark Mieras uit wat creativiteit en cultuureducatie voor de ontwikkeling van het brein betekenen.

 

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?