Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Sponsoren

Sponsoren duurzame samenwerking

sponsoren

Maaspoort gaat een positieve toekomst tegemoet; als onderdeel van de herontwikkeling van de Maasboulevard in Venlo is het theater uitgebreid en gerenoveerd. Dit betekent een vernieuwing van de entreeruimte, vergroting en verbetering van foyerruimtes, de horecavoorzieningen in het gebouw én de realisatie van een nieuwe Middenzaal die in augustus 2013 geopend werd en de naam de Frans Boermans zaal kreeg. Maaspoort vormt inmiddels een toonaangevend gebouw in Venlo, een cultureel icoon aan de Maas. Het theater biedt een hoogwaardige, maar zeker ook voor een breed publiek toegankelijke programmering en vervult een belangrijke regiofunctie voor Noord-Limburg. Een bepalende factor voor de kwaliteit van het vestigingsklimaat van Venlo en omgeving, is de aanwezigheid van cultuur. De rol van het theater is vanuit dat oogpunt dan ook zeer waardevol voor zowel de bewoners als het bedrijfsleven in de regio. Om het gewenste ambitieniveau te bereiken heeft Maaspoort de duurzame samenwerking gevonden met diverse sponsoren.

Wij bedanken onze sponsoren voor hun steun en hopen dat zij Maaspoort en daarmee cultuur nog lang een warm hart zullen toedragen.

Jouw eventmanager

Veronique Haenen – Schmitz | Businessclub & Sponsoren

Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?