Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Sponsoren

Sponsoren duurzame samenwerking

sponsoren

Maaspoort gaat een positieve toekomst tegemoet; als onderdeel van de herontwikkeling van de Maasboulevard in Venlo is het theater uitgebreid en gerenoveerd. Dit betekent een vernieuwing van de entreeruimte, vergroting en verbetering van foyerruimtes, de horecavoorzieningen in het gebouw én de realisatie van een nieuwe Middenzaal die in augustus 2013 geopend werd en de naam de Frans Boermans zaal kreeg. Maaspoort vormt inmiddels een toonaangevend gebouw in Venlo, een cultureel icoon aan de Maas. Het theater biedt een hoogwaardige, maar zeker ook voor een breed publiek toegankelijke programmering en vervult een belangrijke regiofunctie voor Noord-Limburg. Een bepalende factor voor de kwaliteit van het vestigingsklimaat van Venlo en omgeving, is de aanwezigheid van cultuur. De rol van het theater is vanuit dat oogpunt dan ook zeer waardevol voor zowel de bewoners als het bedrijfsleven in de regio. Om het gewenste ambitieniveau te bereiken heeft Maaspoort de duurzame samenwerking gevonden met diverse sponsoren.

Wij bedanken onze sponsoren voor hun steun en hopen dat zij Maaspoort en daarmee cultuur nog lang een warm hart zullen toedragen.

uw eventmanager

Veronique Haenen – Schmitz | 077 320 7220


contact opnemen


Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?