Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Scheuten terras

Reserveren

Een vakantiegevoel in eigen stad kun je niet beter hebben dan hier! Echt heerlijk!

Tripadvisor

openingstijden

Het Scheuten terras hoort bij restaurant Cabillaud. Bekijk hier de openingstijden van Cabillaud en het Scheuten terras.

menukaart

Het Scheuten terras hoort bij restaurant Cabillaud. Bekijk hier de menukaart van Cabillaud en het Scheuten terras.

bereikbaarheid

Het Scheuten terras is bereikbaar via Cabillaud. Bij binnenkomst gaat u linksaf via de twee trappen naar het restaurant op de tweede etage. Cabillaud is ook per lift bereikbaar, deze vindt u aan de rechterkant bij de entree


living the good life

Het unieke Scheuten dakterras hoort bij Restaurant Cabillaud en is net als het restaurant onderdeel van Maaspoort. Het dakterras is dé hotspot van het Zuiden en wordt door kenners uitgeroepen tot één van de mooiste dakterrassen van Nederland. Niet voor niets dat Elsevier, Telegraaf, Talkies en interieurtijdschriften zoals Villa d'Arte al volop aandacht hebben besteed aan dit schitterende terras. Bekijk het prachtige Scheuten Dakterras in de virtuele 360 graden tour.

Naast het Scheuten terras beschikt Maaspoort ook over restaurant Cabillaud en Bistro de Luif (met lunchkaart). Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met inpandig Theaterhotel Venlo en bijbehorende hotelbar De Miste. 


designed by Pure Outdoor Design

Het dakterras is ontworpen en gerealiseerd door Pure Outdoor Design. Maaspoort had behoefte aan een dakterras dat zowel geschikt is als buitenrestaurant én als lounge. De drijvende krachten achter Pure Outdoor Design zijn Barbara Sprengers (verantwoordelijk voor styling) en Erwin Stam (verantwoordelijk voor design). Erwin was recent in RTL4 Eigen Huis en Tuin als een van de 10 meest inspirerende tuinontwerpers van dit moment te gast.

Het spraakmakende ontwerp bevat onder andere een gelijkvloerse catwalk, die de bezoekers het terras op leidt. De slimme indeling van het luxe buitenmeubilair met de op maat gemaakte plantenbakken laat zien dat privacy en 'het zien en gezien worden' goed kunnen samengaan. De zitplaatsen bij de hoge bartafels aan de glazen balustrade zorgen voor interactie met passanten beneden op de Oude Markt. De loungebanken op het terras aan de Maas zijn zo geplaatst dat iedereen zicht heeft op het water. Pure Outside Design heeft bewust gekozen voor grote ronde plantenbakken met onder andere 4 meter hoge Magnolia's om de gasten een weldadig groen gevoel te geven. Daarnaast zorgen de langwerpige plantenbakken met hoge grassen voor een tuinkamer effect. Pure Outdoor Design is er in geslaagd om de huiskamer van de regio met het nieuwe dakterras van een cosmopolitisch jasje te voorzien.


Reserveren

theatermenu

Theatermenu

Gaat u naar een voorstelling? Geef het aan bij uw reservering en Cabillaud zorgt ervoor dat u ontspannen van uw diner kunt genieten en gegarandeerd op tijd in de theaterzaal zit.

contact

Oude markt 30
5911 HH Venlo
T +31(0)77 320 72 22
E cabillaud@maaspoort.nl

bereikbaarheid

Het Scheuten terras is bereikbaar via de hoofdingang van De Maaspoort. Bij binnenkomst gaat u via de trappen of met de lift naar het terras op de tweede etage. Het terras is daarnaast perfect toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er is een minder validentoilet aanwezig. Lees meer.

virtuele rondleidingen

Scheuten terras

Inloggen

Nog geen account?