Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

hotelbar De Miste

hotelbar De Miste sfeervol en gastvrij

Aangrenzend aan de lobby vindt je Hotelbar De Miste. Met ingangen via zowel de Markt als de Oude Markt ben je bij Hotelbar de Miste zeer welkom voor het drinken van een luxe koffie, een gastvrij zuidelijk biertje of een tongstrelend wijntje.  Bekijk Hotelbar De Miste in de virtuele 360 graden tour.

Hotelbar De Miste heeft een vast Limburgs gezicht en staat voor gastgevoel met een hoge mate van home-feeling. Ideaal voor een ontspannen drankje na de theatervoorstelling, na een voortreffelijk diner, na een stadswandeling of na zakelijke verplichtingen.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?