Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Pauzedrankje & garderobe

Pauzedrankje & garderobe zoveel mogelijk comfort

inbegrepen bij ticketprijs

Om u van zoveel mogelijk comfort te voorzien, krijgt u bij bijna alle voorstellingen een pauzedrankje en het gebruik van de garderobe gratis

U kunt het pauzedrankje nuttigen in de foyer bij uw zaal. Frisdranken en wijnen worden gepresenteerd op buffetten zodat u zo snel mogelijk van de pauze kunt genieten. Staat het drankje van uw keuze er niet meer bij, dan kunt u deze altijd bestellen aan de bar. Bier is aan de bar verkrijgbaar en niet via de buffetten.

Heeft de voorstelling die u bezoekt geen pauze, dan serveren wij u het gratis drankje graag na afloop van de voorstelling.

Bij staconcerten is geen pauzedrankje inbegrepen, het gebruik van de garderobe wel. Bij familievoorstellingen is alleen ranja voor de kinderen gratis. Wilt u een andere consumptie, dan kunt u deze tegen betaling aan de bar bestellen.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?