Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Uitvaart

Uitvaart een eervol afscheid met de juiste aandacht

uitvaart

Wanneer je een dierbare verliest, kan professionele begeleiding bij het samenstellen van een persoonlijk afscheid heel waardevol zijn. Film, foto's of een live-optreden draagt bij aan een onvergetelijke dienst en een mooie laatste groet. Een theaterzaal past perfect bij de behoefte aan een persoonlijk afscheid en de diverse zalen bieden de juiste grootte voor elk gezelschap.

 

waarom Maaspoort?

Een laatste herinnering maken aan een overledene op een plek die staat voor plezier, emoties en ontspanning. Dat is wat een uitvaart in Maaspoort juist zo mooi maakt. Een groot scherm zorgt ervoor dat iedereen alles goed kan volgen en de techniek wordt proffessioneel bediend. Geen zorgen dus tijdens dit toch al spannende en emotionele moment. De foyers en bars zijn daarnaast ideaal om grote groepen gasten in korte tijd te voorzien van warme en koude dranken.

Wij luisteren met alle aandacht naar de wensen en ontzorgen en begeleiden graag bij het realiseren van een waardig afscheid.

Jouw eventmanager

Veronique Haenen – Schmitz

Inloggen

Nog geen account?