Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

visie Maaspoort

Visie Maaspoort waar we voor gaan en wat we belangrijk vinden

Vrij om te doen, denken, innoveren, genieten en ontspannen

Het uitdagend kompas. Wat jij ook zoekt. Wat je vraag of behoefte ook is. Wij realiseren het. Kan niet bestaat niet. En we dagen je uit. Verder te kijken, denken, doen.

Je ontmoet elkaar in een inspirerende en kwalitatieve omgeving die je prikkelt. Uitdaagt. Verrijkt. Verleidt. Wij ontzorgen, zodat jij volledig vrij kunt zijn. Vrij om te doen, denken, innoveren, genieten en ontspannen

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging.

De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.

Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.
We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie.
In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten. Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.
Samenwerken | Ondernemend met lef | Creatief | Gastvrij

Wij zijn Maaspoort

 

toekomstvisie

In deze toekomstvisie spreken we uit waar we voor gaan en waar we voor staan. Dat we van betekenis willen zijn voor de bewoners en bezoekers in Venlo en Noord- en Midden Limburg. En dat we ons met hen verbinden door schoonheid, inspiratie en verdieping te bieden met relevante voorstellingen, concerten en projecten. Lees hier de volledige Toekomstvisie RAAK, hier, nu en straks.

historie Maaspoort

Benieuwd naar de historie van Maaspoort van 1981 tot nu? Lees hier hoe Maaspoort transformeerde van Cultureel Centrum naar het grootste theater én eventlocatie van Noord- en Midden-Limburg.

jaarverslag

We kijken terug op een waanzinnig succesvol jaar 2023. Lees hier het volledige jaarverslag 2023.

virtual 360 tour Maaspoort

Cabillaud

Scheuten terras

Theaterhotel Venlo

Governance Code Cultuur

Maaspoort onderschrijft de Governance Code Cultuur. Besturingsmodel van de organisatie is het raad-van-toezicht-model. Bekijk hier meer over de Raad van Toezicht en de Governance Code Cultuur.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We zijn één van de acht koplopers binnen de Zero Waste Expeditie Cultuur en onderschrijven de code GreenStages 2020. Lees hier meer over hoe we met duurzaamheid binnen Maaspoort om gaan.

Code Diversiteit & Inclusie

Onze samenleving is bijzonder divers. Je verhouden tot deze realiteit betekent inspelen op de in de samenleving aanwezige diversiteit. Dit doen we door werk, producten en diensten en de organisatie voor iedereen toegankelijk te maken. We onderschrijven daarmee de Code Diversiteit & Inclusie. Lees hier meer over de Code Diversiteit & Inclusie.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?