Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Vacatures & stages

Vacatures & stages werken bij de grootste hospitality-organisatie van Noord- en Midden Limburg

passie voor hospitality

Maaspoort is een hospitality-organisatie met regionale functie in Noord- en Midden Limburg in het centrum van Venlo met drie theaterzalen, 4 vergaderzalen, 4 foyers, twee restaurants, een indrukwekkend dakterras en een inpandig bereikbaar theaterhotel. Jaarlijks vinden er circa 220 professionele voorstellingen, 100 amateurvoorstellingen en  ruim 350 commerciële evenementen plaats die door zo'n 140.000 bezoekers worden bezocht. Maaspoort heeft het werk georganiseerd in de afdelingen Frontoffice & Hospitality, Gebouwen & Techniek, Business & Events en Marketing, Programmering & Educatie. Medewerkers bij Maaspoort hebben passie voor mensen, passie voor hospitality en passie voor theater. Wij worden blij van blije gasten! Lees en bekijk hier alles over onze visie.


vacatures

Al meer dan 35 jaar zijn we elke dag bezig met het creëren van mooie herinneringen voor al onze gasten. We zorgen samen als team voor dit succes. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die mee willen bouwen aan de groei van Maaspoort. We zoeken enthousiasme en passie voor hospitality. Waarbij we jou graag verder helpen groeien in jouw rol binnen de organisatie. Wil jij deel uitmaken van een organisatie als Maaspoort en jezelf verder ontwikkelen? Wil jij meewerken aan het bereiken van de volgende successen? Solliciteer dan op een van de volgende functies:

Medewerker ontbijt Bistro de Luif | uren in overleg | oproepbasis
Medewerker spoelkeuken | oproepbasis
Partycoördinator Theater & Events | 38 uur
Medewerker bediening | uren in overleg | oproepbasis

Lid Raad van Toezicht 

stages

Wil jij stagelopen in een professionele organisatie met waardering en aandacht voor stagiaires? Dan ben je bij Maaspoort op de juiste plek. De veelzijdige organisatie biedt veel kansen om je te ontwikkelen. De werksfeer is informeel maar het werk is wel professioneel georganiseerd. Zo weet je wat er van je verwacht wordt, evalueer je regelmatig en ontvang je eerlijke feedback waardoor jij weer verder kunt groeien.

Meeloopstage frontoffice Maaspoort en Theaterhotel Venlo
Meeloopstage techniek | Gebouwen & Techniek
Meeloopstage marketing, programmering & educatie
Meeloopstage eventmanagement | Business & events
Meeloopstage hospitality

solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar hospitalitytalent, mensen met de 9+ mentaliteit die gasten, artiesten, crew en leveranciers fan weten te maken van onze multi-recreatie-organisatie. Een open sollicitatie kun je sturen naar sollicitaties@maaspoort.nl. Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij Maaspoort? Kijk dan hier.


waar we voor staan

Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.
We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie.
In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten. Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.

Code Culturele Diversiteit

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Maaspoort. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?