Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Theaterhotel Venlo

Theaterhotel Venlo heerlijk overnachten in het centrum van Venlo

Welkom bij Theaterhotel Venlo

Theaterhotel Venlo is een fonkelnieuw hotel op een van de meest historische plekken van de stad en biedt enkel en alleen sfeervolle en moderne kamers die tot in detail zijn aangepast aan de huidige tijd. Uiteraard alle voorzien van flatscreen smart TV, wifi en compleet uitgeruste badkamers.

De unieke samenwerking met Maaspoort zorgt voor een ongekende luxe en keuze op het gebied van gastronomie, theater en cultuur. U hoeft het hotel en theater niet te verlaten om gebruik te maken van culinaire heerlijkheden. U bent van harte welkom in Hotelbar de Miste, Bistro de Luif of Restaurant Cabillaud. De parkeerfaciliteiten onder het hotel worden daarnaast exclusief aan gasten van het Theaterhotel Venlo aangeboden.

Theaterhotel Venlo is onvergelijkbaar met andere hotels in de regio en biedt gastvrijheid, comfort en absolute rust die is omringd door bruisende gezelligheid en plezierige hectiek van een bourgondische stad uit duizenden. En dan ook nog eens met alle vooruitstrevende faciliteiten van een van de modernste en compleetste theaters van ons land. Bekijk de lobby van Theaterhotel Venlo in de virtuele 360 graden tour.

Toegankelijkheid
Theaterhotel Venlo ligt midden in de binnenstad maar de ondergrondse parkeergarage maakt het mogelijk om onder het hotel te parkeren. Met een lift gaat u vervolgens naar de lobby of uw hotelkamer. Er zijn kamers die speciaal uitgerust zijn voor mindervalide gasten zodat een weekendje weg heerlijk relaxed kan zijn, zoals het hoort. Het theater is volledig toegankelijk voor mindervalide gasten en is uitgerust met liften, mindervalide toiletten en ruime doorgangen.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?