Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Jeugdfonds

Jeugdfonds Goed voor elkaar, jij maakt het waar

Heb jij ook al gebruik gemaakt van de gratis tickets voor kinderen? En doneer jij wel eens aan een goed doel? Steun het jeugdfonds 'Goed voor elkaar'.

Voorstellingen voor kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis in theater Maaspoort. Hoera! We willen echt iets bijdragen in een tijd waarin de prijzen almaar stijgen. Op deze manier kunnen kinderen blijven genieten. Al meer dan 10.000 kinderen genoten gratis van theater. Vind jij het ook belangrijk dat kinderen gratis naar het theater kunnen blijven gaan? Doneer dan aan jeugdfonds 'Goed voor elkaar'. En maak het samen waar, nu en in de toekomst!

Jeugdfonds ‘Goed voor elkaar’ steunt de makers en producenten van jeugdtheater en het toegankelijk houden van theater voor kinderen en gezinnen. En is daarmee goed voor elkaar. Alle gelden in het fonds komen volledig ten goede aan het toegankelijk maken van theater voor kinderen t/m 12 jaar. 

Te gek toch?
Wil jij dit initiatief ook steunen zodat ook in de toekomst kindertickets gratis blijven? Dat kan! Kies hieronder een bedrag en reken af.
Jouw steun aan het Jeugdfonds is, vanwege de ANBI status van Maaspoort, aftrekbaar van de belasting zodat een gift netto minder kost. Meer hierover lees je hier. Je steunt het fonds ook door je ticket wel gewoon af te rekenen, daarmee kunnen we het initiatief namelijk zo lang mogelijk laten doorlopen. In feite koop je daarmee dus een ticket voor een kind dat het wellicht niet zo makkelijk kan betalen.

Kies welk bedrag je wil geven aan het Jeugdfonds en ben daarmee 'Goed voor elkaar'.

Doneer € 5

Doneer € 10

Doneer € 25

Doneer € 50

Doneer € 100

Doneer € 250

Doneer € 500

Doneer € 1000

Doneer € 2500

Zelf gebruik maken van het Jeugdfonds?
Lees hier alles over het reserveren van gratis kaarten.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?