Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zonder vrijwilligers geen bijzondere beleving!

wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken

Passie voor theater
Maaspoort is een theater met regionale functie in Noord- en Midden Limburg in het centrum van Venlo met drie theaterzalen en jaarlijks circa 180 professionele voorstellingen, 50 amateurvoorstellingen en diverse evenementen die door 130.000 bezoekers worden bezocht. Maaspoort heeft het werk georganiseerd in de afdelingen Marketing & Programmering, Frontoffice, Events & Business, Techniek, Finance en Hospitality. Medewerkers bij Maaspoort hebben passie voor theater, passie voor mensen en passie voor hospitality. Gasten spelen de hoofdrol in ons theater.

Binnen Maaspoort leveren ongeveer 40 vrijwilligers bijna dagelijks een belangrijke bijdrage in de vorm van service en gastvrijheid. Dit is een extra, unieke toegevoegde waarde voor onze gasten en artiesten.

Waar staan we voor?
Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie.

In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten. Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.


wil jij ook bijdragen aan het succes van Maaspoort?

Meld je dan aan voor een van de vrijwilligers functie via onderstaande link!

vrijwilliger als gastheer/ gastvrouw
Een gastheer/ gastvrouw bij Maaspoort is representatief, servicegericht en gastvrij. Integer, respectvol, geduldig en benaderbaar. Betrokkenheid in combinatie met gepaste afstand is belangrijk. Een vrijwilliger bij Maaspoort heeft een proactieve en positieve houding en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Hij of zij is betrouwbaar, warm en werkt goed samen. Kenmerkend voor de gastheren en gastvrouwen van Maaspoort is dat zij zich graag willen inzetten om gasten en artiesten een onvergetelijke herinneringen te geven.

Ben jij de vrijwillige gastheer/gastvrouw die wij zoeken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze gasten de weg willen wijzen en begeleiden bij hun theaterbeleving en een helpende hand willen bieden bij de garderobe. Als vrijwilliger word je minimaal 2x per week ingezet in het gehele seizoen. Heb je interesse om ons leuke team van vrijwilligers te komen versterken? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier.

Bekijk hier welke gedreven mensen vorm geven aan het succes van Maaspoort.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?