Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

kerst

Ho ho ho wat geef jij cadeau? Kerst in De Maaspoort

"It's the most wonderfull time of the year"

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het goede nieuws is, wij hebben de voorbereidingen getroffen, jij hoeft alleen te beslissen wat past bij jouw gezelschap. Wil je liever advies of een gesprek? Dat kan, neem dan contact op met onze eventmanagers via events@maaspoort.nl of bel 077 320 7219.

kerstpakket

Wanneer: op maat
Wat: Met dit kerstpakket geef je niet alleen alle medewerkers een onvergetelijke herinnering, ook kinderen t/m 12 jaar bezoeken dankzij dit pakket gratis het theater! Een waardevol cadeau in een periode die in het teken staat van geven. In het kerstpakket vind je een feestelijk verpakte cadeaubon van De Maaspoort (t.w.v. 25 euro, 50 euro of 80 euro - een deel komt ten goede aan Jeugdfonds Goed voor Elkaar), in te wisselen bij De Maaspoort, Bistro de Luif en Cabillaud. We verpakken de cadeaubon samen met een heerlijke fles wijn (geselecteerd door onze sommelier), een Maaspoort-fles Hela curry en een hartige snack in een doos.
Prijs: Onze kerstpakketten variëren in prijs van € 39,50 tot € 95,50.
Meer info en bestellen: neem contact op met onze eventmanagers via events@maaspoort.nl of bel 077 320 72 19.

 

HOHOkerstshow

Wanneer: vrijdag 22 december | 20:15 uur
Wat: Zanger, componist en beroepsbourgondiër Bart Storcken haalt de rendieren van stal. Samen met zijn team van muziek- en cabaretelfjes luidt hij opnieuw de sfeervolste tijd van het jaar in met een kerstshow van formaat. Vooraf ontvangen we alle gasten met een glas bubbels en iets lekkers. Na afloop zijn er diverse mogelijkheden op maat.
Prijs: vanaf € 22 per persoon
Meer info en reserveren: neem contact op met onze eventmanagers via events@maaspoort.nl of bel 077 320 72 19. Ook wanneer er speciale wensen zijn, er zijn ook mogelijkheden op maat.
Meer info over de show.

kerstontbijt met Bart Storcken | UITVERKOCHT!

Wanneer: vrijdag 22 december | vanaf 7:00 uur
Wat: geniet van een heerlijk kerstontbijtbuffet in Bistro de Luif. Multitalent Bart Storcken (bekend van de HOHOkerstshow en Träcksäck) zorgt voor de muzikale kerstomlijsting. Een kerstunch is ook mogelijk, de invulling is op maat, neem hiervoor contact op.
Prijs: € 25 per persoon
Meer info en reserveren: neem contact op met onze eventmanagers via events@maaspoort.nl of bel 077 320 72 19. Ook wanneer er speciale wensen zijn, er zijn ook mogelijkheden op maat.

kerstborrel in De Maaspoort

Wanneer: op maat
Wat: Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een kerstborrel? De Maaspoort is een toplocatie met een geweldige theaterambiance. Wij maken alle ontmoetingen onvergetelijke herinneringen.
Prijs: op maat
Meer info: neem contact op met onze eventmanagers via events@maaspoort.nl of bel 077 320 72 19.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?