Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

kinderen gratis naar theater

kinderen gratis naar theater je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen

kinderen t/m 12 jaar zijn gratis

Bij Maaspoort zijn (familie)voorstellingen gratis voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Een vrolijk, positief geluid laten horen en theater toegankelijk houden - ondanks de almaar stijgende prijzen - dat willen we hiermee bereiken. Je bent van harte uitgenodigd! Let op: reserveer wel altijd (gratis) tickets (en dus stoelen), zo voorkom je dat er geen plaats is in de zaal.

Hoe reserveer je gratis kaarten voor een (familie)voorstelling?

  • Bij een voorstelling uit het genre 'familie' kies je bij het reserveren eerst het totaal aantal tickets (kies eventueel plaatsen in de zaal).
  • Verdeel het aantal tickets vervolgens over de verschillende soorten ticketprijzen (normaal tarief, kinderprijs of gratis).
  • Wil je met jouw (klein)kind naar een voorstelling uit een ander genre dan 'familie'? Dat kan dat ook! Kaarten voor een kind zijn dan gratis te reserveren met de kortingscode KINDGRATIS2324 (online kun je met deze code maximaal 1 kind gratis reserveren, wil je meer kinderen meenemen naar een niet-familievoorstelling, neem dan even contact op met de theaterkassa via info@maaspoort.nl). Let erop dat niet-familievoorstellingen langer duren en meestal in de avond gepland zijn.

Mocht je in mindere mate geraakt worden en het bedrag voor de tickets kunnen missen? We vinden het geweldig als je dan kiest voor het betalen van de tickets. Jouw bijdrage wordt 100% ingezet om kinderen blij te maken voor wie het theater minder vanzelfsprekend is. Bekijk ook: jeugdfonds 'Goed voor elkaar'

Voorwaarden

  • Let op: reserveer wel altijd (gratis) tickets (en dus stoelen), zo voorkom je dat er geen plaats is in de zaal.
  • Er is geen maximum aantal kinderen per betalende volwassene, wel vragen we uiteraard om voldoende (minimaal 1 volwassene) begeleiding.
  • Het gratis tarief is alleen geldig voor kinderen t/m 12 jaar, tickets worden bij binnenkomst gecontroleerd.
  • Het gratis tarief is niet geldig bij voorstellingen in de genres: Uit de regio, Events en Educatie en voorstellingen op externe locaties zoals Domani. Daarnaast zijn een aantal voorstellingen uitgesloten omdat ze niet geschikt zijn voor kinderen i.v.m. inhoud of veiligheid. Het gaat om: staconcerten, sommige cabaretiers zoals Theo Maassen en de Moord in Bistro de Luif reeks.
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?