Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Livestream

Livestream Zo bekijkt u een livestreamvoorstelling van De Maaspoort

Wat leuk dat u deelneemt aan één van onze livestream voorstellingen! Op de bank vanuit uw eigen huiskamer. Zorg dat u uw computer, laptop, tablet of telefoon bij de hand hebt. Lees onderstaande tips voor een fijne livestream beleving. Wij wensen u een hele fijne voorstelling!    

Hoe woont u een livestream voorstelling bij? 

 1. Koop eenvoudig een livestream-ticket online. U ontvangt na uw bestelling, net als bij tickets voor in de zaal, een bevestiging per e-mail. Let op: We gebruiken hiervoor het e-mail adres dat u tijdens het bestellen ingeeft. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan even uw ongewenste e-mail mapje.
 2. Om de livestream te bekijken logt u in op uw account en gaat u naar het tabblad 'mijn bestellingen'. Alleen wanneer u ingelogd bent met uw account kunt u de livestream zien.
 3. Bij de voorstelling verschijnt 15 minuten voor aanvang een groene knop om de livestream te starten. Zet uw computer, laptop, tablet of telefoon op tijd klaar. 
 4. Klik op de groene knop en druk, indien nodig, daarna nog op de play button.
 5. Let op: u kunt maar op één plek tegelijkertijd op uw Maaspoort-account ingelogd zijn en de livestream bekijken. 

Casten, kan dat ook?
Wij zorgen ervoor dat u op uw computer, laptop, tablet of telefoon de stream kunt bekijken. Wilt u de voorstelling casten naar uw TV? Sluit dan uw laptop aan via een HDMI kabel op uw tv; (Ter kennisname, voorheen was casten mogelijk maar doordat dit geen vast protocol is en iedere TV leverancier hier anders mee omgaat bied het aanzetten van deze optie geen garantie dat het werkt. Daarom is ervoor gekozen om deze optie niet meer aan te bieden)

Met hoeveel mensen kunnen we de livestream voorstelling kijken? 
Met één livestream-ticket kunt u eenmalig op één apparaat een livestream voorstelling bekijken. Uw partner, kinderen en/of medebewoners kunnen dus meekijken. Het is verboden om in een groter georganiseerd verband te kijken. Houd hierbij uiteraard wel rekening met de coronamaatregelen en houd voldoende afstand! 

Ik heb de livestream voorstelling gemist. Kan ik de livestream toch nog terugkijken? 
Nee, een livestream voorstelling is live en wordt niet opgenomen. Er vindt geen restitutie plaats indien u geen gebruik maakt van uw livestream voorstelling.

De voorstelling is al begonnen. Kan ik toch nog kijken? 
Met een livestreamticket, kunt u op ieder moment live invallen. U kunt de voorstelling echter niet terugkijken of opnieuw starten vanaf het begin.

Als de verbinding weg valt tijdens het kijken, kan ik dan opnieuw inloggen? 
U kunt via uw account onder 'mijn bestellingen' klikken op 'bekijk de livestream'. Deze knop blijft zichtbaar, ook nadat de voorstelling is gestart.

Copyright 
Alle rechten zijn voorbehouden. Het is niet toegestaan de livestream of een deel ervan op te nemen, te reproduceren, te verspreiden of uit te zenden in welke vorm dan ook.

Te gast bij een voorstelling of evenement dat gestreamed wordt?
Dan gaat u automatisch akkoord met het feit dat u mogelijk op beeld zichtbaar kunt zijn.

Extra tips

 • Zorg ervoor dat u tijdig bent ingelogd, de voorstelling start niet opnieuw als u later inlogt en u kunt de livestream niet terugspoelen of later bekijken.
 • Kijk voordat de livestream start alvast of de voorstelling zichtbaar is bij het betreffende theaterseizoen onder 'mijn bestellingen'.

 • Indien gewenst, zorg ervoor dat u van tevoren een hapje of een drankje klaar heeft gezet. De livestream kan namelijk niet worden gepauzeerd. 
 • Zet uw geluid zelf aan bij het starten van de live stream (Dit is namelijk per wet verboden om automatisch aan te hebben staan);

 • Aanbevolen browser in een geüpdatet versie zijn: Google Chrome & Microsoft Edge (ter kennis name, alle mogelijke browsers zijn vandaag getest en werken ook naar behoren);

 • Zorg ervoor dat uw webbrowser en computer/telefoon beschikken over de nieuwste versies;

 • Bekijk de live stream op een computer/telefoon dat nog wordt ge-update door te leverancier;

 • Bekijk de live stream op een stabiele snelle (vaste) internet verbinding;

 • Vermijd Netflix, youtube en andere video (streaming) diensten tijdens het kijken van de live stream;

 • Bekijkt u de livestream op uw telefoon? Houd u uw telefoon dan horizontaal vast zodat u uw scherm beeldvullend kunt maken.

 • We zijn benieuwd naar uw ervaring, tag ons op social media (@maaspoortvenlo).

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?