Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Livestream

Livestream Zo bekijk je een livestreamvoorstelling van Maaspoort

Wat leuk dat je deelneemt aan één van onze livestream voorstellingen! Op de bank vanuit uw eigen huiskamer. Zorg dat je een computer, laptop, tablet of telefoon bij de hand hebt. Lees onderstaande tips voor een fijne livestream beleving. Een hele fijne voorstelling gewenst!    

Hoe woon je een livestream voorstelling bij? 

 1. Koop eenvoudig een livestream-ticket online. Je ontvangt na jouw bestelling, net als bij tickets voor in de zaal, een bevestiging per e-mail. Let op: We gebruiken hiervoor het e-mail adres dat je tijdens het bestellen ingeeft. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan even het ongewenste e-mail mapje.
 2. Om de livestream te bekijken logt je in op jouw account en gaat u naar het tabblad 'mijn bestellingen'. Alleen wanneer je ingelogd bent met jouw account is het mogelijk om de livestream te zien.
 3. Bij de voorstelling verschijnt 15 minuten voor aanvang een groene knop om de livestream te starten. Zet je computer, laptop, tablet of telefoon op tijd klaar. 
 4. Klik op de groene knop en druk, indien nodig, daarna nog op de play button.
 5. Let op: je kunt maar op één plek tegelijkertijd op je Maaspoort-account ingelogd zijn en de livestream bekijken. 

Casten, kan dat ook?
Wij zorgen ervoor dat je op jouw computer, laptop, tablet of telefoon de stream kunt bekijken. Liever voorstelling casten naar jouw TV? Sluit dan een laptop aan via een HDMI kabel op de tv; (Ter kennisname, voorheen was casten mogelijk maar doordat dit geen vast protocol is en iedere TV leverancier hier anders mee omgaat bied het aanzetten van deze optie geen garantie dat het werkt. Daarom is ervoor gekozen om deze optie niet meer aan te bieden)

Met hoeveel mensen kunnen we de livestream voorstelling kijken? 
Met één livestream-ticket kun je eenmalig op één apparaat een livestream voorstelling bekijken. Je partner, kinderen en/of medebewoners kunnen dus meekijken. Het is verboden om in een groter georganiseerd verband te kijken. Houd hierbij uiteraard wel rekening met de coronamaatregelen en houd voldoende afstand! 

Ik heb de livestream voorstelling gemist. Kan ik de livestream toch nog terugkijken? 
Nee, een livestream voorstelling is live en wordt niet opgenomen. Er vindt geen restitutie plaats indien je geen gebruik maakt van een livestream voorstelling.

De voorstelling is al begonnen. Kan ik toch nog kijken? 
Met een livestreamticket is het mogelijk om op ieder moment live invallen. Je kunt de voorstelling echter niet terugkijken of opnieuw starten vanaf het begin.

Als de verbinding weg valt tijdens het kijken, kan ik dan opnieuw inloggen? 
Via jouw account onder 'mijn bestellingen' kun je klikken op 'bekijk de livestream'. Deze knop blijft zichtbaar, ook nadat de voorstelling is gestart.

Copyright 
Alle rechten zijn voorbehouden. Het is niet toegestaan de livestream of een deel ervan op te nemen, te reproduceren, te verspreiden of uit te zenden in welke vorm dan ook.

Te gast bij een voorstelling of evenement dat gestreamed wordt?
Dan ga je automatisch akkoord met het feit dat je mogelijk op beeld zichtbaar kunt zijn.

Extra tips

 • Zorg ervoor dat je tijdig bent ingelogd, de voorstelling start niet opnieuw als je later inlogt en je kunt de livestream niet terugspoelen of later bekijken.
 • Kijk voordat de livestream start alvast of de voorstelling zichtbaar is bij het betreffende theaterseizoen onder 'mijn bestellingen'.

 • Indien gewenst, zorg ervoor dat je van tevoren een hapje of een drankje klaar heeft gezet. De livestream kan namelijk niet worden gepauzeerd. 
 • Zet het geluid zelf aan bij het starten van de live stream (Dit is namelijk per wet verboden om automatisch aan te hebben staan);

 • Aanbevolen browser in een geüpdatet versie zijn: Google Chrome & Microsoft Edge (ter kennis name, alle mogelijke browsers zijn vandaag getest en werken ook naar behoren);

 • Zorg ervoor dat uw webbrowser en computer/telefoon beschikken over de nieuwste versies;

 • Bekijk de live stream op een computer/telefoon dat nog wordt ge-update door te leverancier;

 • Bekijk de live stream op een stabiele snelle (vaste) internet verbinding;

 • Vermijd Netflix, youtube en andere video (streaming) diensten tijdens het kijken van de live stream;

 • Bekijkt je de livestream op een telefoon? Houd de telefoon dan horizontaal vast zodat je het scherm beeldvullend kunt maken.

 • We zijn benieuwd naar jullie ervaringen, tag ons op social media (@maaspoortvenlo).

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?