Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

rondleiding

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
rondleiding een uniek kijkje achter de schermen

rondleiding basisonderwijs

Voor basisschoolleerlingen zijn er diverse opties om het theater te leren kennen. Van een 'normale' rondleiding tot de Bijzondere Backstage Tour vol avontuur. Bekijk de verschillende mogelijkheden en neem contact op om een datum te plannen.
 

rondleiding

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Maaspoort? Wij nemen je graag mee voor een exclusieve rondleiding! Je komt op plekken die normaal onbereikbaar zijn voor het publiek. De gids neemt je mee naar de foyers, kleedkamers, artiestenlounge en toneel en vertelt o.a. over de historie en alles wat er achter de schermen bij een voorstelling gebeurt. De rondleiding zal ongeveer 60 minuten duren en is inclusief een drankje in Bistro de Luif (keuze uit koffie/thee/frisdrank)
 

privérondleiding

Wil je graag een rondleiding met een groep of eigen gezelschap? Dat is uiteraard ook altijd mogelijk. Je kunt jouw rondleiding ook uitbreiden met koffie en gebak of een heerlijke lunch. In verband met voorstellingen wordt altijd in overleg met jullie het juiste tijdstip gekozen zodat je zoveel mogelijk van het theater kunt zien. Meer info: 077 320 72 19 of events@maaspoort.nl. Minimaal aantal deelnemers: 10.

Jouw eventmanager

Michelle Jaspers

Reviews

Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?