Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

online en hybrid events in Maaspoort Venlo

online en hybrid events in Maaspoort Venlo ga kwalitatief live voor een groot publiek

In Maaspoort is het mogelijk om een evenement, congres, lezing, presentatie, toespraak of uitvoering te delen of op te nemen via de geavanceerde streamingsinstallaties in de Hela zaal of de Frans Boermans zaal.

De opname- en uitzendtechnologie biedt ontelbaar veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • een live-Webinar;
 • klanten of medewerkers in heel Nederland of over de gehele wereld toespreken;
 • een (amateur)voorstelling zichtbaar maken in zorgcentra of opnemen voor later;
 • een vergadering zichtbaar maken voor een groot publiek;
 • een online college of presentatie geven.
 • vanaf € 625 exl. BTW

We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van al deze soorten livestreams op een kwalitatief hoog niveau. We denken met je mee over de manier van opnemen en uitzenden en regelen alles om te komen tot het beste resultaat. We hebben daarin de keuze uit één camerapositie of drie of meer cameraposities met live-regie of voorgeprogrammeerde regie. Verschillende bedrijven en organisaties maakten al kennis met de mogelijkheden en noemen de streamingmogelijkheden 'subliem'.

Bekijk hier de brochure hybride & online events.

We bespreken de doelstelling en wensen en komen op basis daarvan met een passende invulling. Dit maakt het interessant voor zowel bedrijven, als voor kleinschalige organisaties, artiesten, impresariaten en amateurverenigingen.

Plan jouw event

waarom kiezen voor livestream?

 • Het event is zowel live als achteraf te volgen;
 • Meer mensen kunnen het event ervaren (groter bereik);
 • De opgenomen beelden ontvangt u op USB-stick en kunt u gebruiken voor promotionele doeleinden;
 • De opnames en uitzending zijn in hoogwaardige HD-kwaliteit;
 • Professioneel advies en begeleiding.
 • Livestream event vanaf € 625 excl. BTW.

livestream: voor de kijker

Er zijn twee opties voor het bekijken van de livestream.
Optie 1: Deelnemers ontvangen een URL waar ze inloggen met een unieke code om de livestream te kunnen bekijken.
Optie 2: Deelnemers kopen een livestream ticket via de website van Maaspoort via een (evenuteel verborgen) link en bekijken de livestream via het persoonlijke Maaspoort-account. 

Niet alleen voor bedrijven zijn livestreams interessant, ook voor impresariaten en artiesten zijn er vele verschillende opties om uit te kiezen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met eventmanager Michelle Jaspers voor meer informatie. Benieuwd hoe een livestream event eruit ziet bij Maaspoort? Bekijk dan de registratie van de open locatiedag Online & Hybrid events.

Reviews

Anke Geven - Miss Beauty of Limburg

Op zondag 29 april 2018 heeft de finale van de provinciale missverkiezing, Miss Beauty of Limburg 2018 plaatsgevonden in de prachtige Frans Boermans Theaterzaal bij de Maaspoort Theater & Events te Venlo. Dit was voor ons de eerste keer dat wij de finaleshow bij een locatie zoals dit organiseerde en dus extra spannend. Gelukkig was dit nergens voor nodig en zijn wij blij verrast met de organisatie vooraf, tijdens maar ook na het evenement. Voordat het evenement plaats kon vinden hebben wij de Maaspoort Theater een aantal keer kunnen bezoeken om de zaal, het licht en de functionaliteiten te bekijken en om samen met medewerkers van de techniek de show door te spreken. Dit gaf ons veel vertrouwen, omdat zij goed mee dachten over de mogelijkheden. Tijdens de voorbereidingen op de finaledag heeft het personeel ons enorm geholpen met de voorbereidingen in de zaal, maar ook tijdens de show en bij de borrel. Zij hebben zich flexibel opgesteld gedurende de gehele dag en wij waren hiermee erg geholpen. De zaal zag er prachtig uit, het podium was goed afgestemd op onze show en de roze loper maakte het helemaal af. Na een korte afstemming met de heren van het licht en het geluid op de finaledag, gaven ook deze elementen een mooie toevoeging aan de show en verliep dit perfect. Wij zijn trots op een succesvolle finaleshow die wij bij deze prachtige locatie mochten organiseren! Zeker een aanrader voor dit type evenementen waarbij het geven van een show ervaring belangrijk is!

Cases en gespecialiseerde eventmanager

LEES MEER

Livestream NLW groep

"De Maaspoort heeft er een professionele TV/streaming studio bij, die ze combineert met de bekende gastvrijheid van de organisatie. We werden volledig ontzorgt, konden ons daardoor... meer informatie
LEES MEER

Livestream Leolux

"Het was fijn dat wij ons konden focussen op de inhoud. Ik wist dat De Maaspoort een professionele organisatie is waardoor ik mij geen zorgen hoefde te maken over de technische kant." meer informatie

Michelle Jaspers

Ik help graag bij het organiseren van een prachtig feest, indrukwekkende uitvoering of inspirerende vergadering. Stel hieronder uw vraag en ik neem zo snel mogelijk contact op. Michelle Jaspers neem contact op

Inloggen

Nog geen account?