Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Disclaimer

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
Disclaimer

Iedere dag zetten we ons in om zoveel mogelijk gasten te inspireren, prikkelen en vermaken. In alles wat we doen zorgen we ervoor dat onze gasten hun dagelijkse leven even vergeten. Wij bouwen herinneringen, verrassen gasten, bieden hoge kwaliteit en doen dit vanuit ons hart. Daar hebben we in sommige gevallen informatie voor nodig. We doen dit niet zomaar. Het gaat per slot van rekening toch om uw privacy, en daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.

privacy bij Maaspoort in 1 oogopslag
Bekijk hier onze privacy principes en wat u in ieder geval moet weten over wat we met uw gegevens doen.

verwerking Persoonsgegevens
Maaspoort behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Maaspoort verzamelt Persoonsgegevens bij de aankoop van een ticket of artikel, bij het aangaan van een huurovereenkomst en bij het abonneren op de Maaspoort-nieuwsbrief. Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • de organisatie van een evenement, voorstelling of concert
  • het uitvoeren en/of de verwerking van transacties (betalingen)
  • het versturen van nieuwsbrieven, brochures, magazines en e-mail en online marketingdoeleinden met betrekking tot voorstellingen, evenementen en concerten
  • het uitvoeren van data-analyses en klanttevredenheidsonderzoeken

Uw persoonsgegevens worden niet verkocht en worden niet doorgegeven aan andere partijen dan aan de organisator van het evenement, de voorstelling of het concert dat u bezoekt. Indien u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens ten behoeve van marketing activiteiten van Maaspoort Theater & Events en/of haar culturele partners, dan kunt u zich daarvoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Maaspoort hiervan op de hoogte te stellen via privacy@maaspoort.nl.

beveiliging
Maaspoort heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

disclaimer
Maaspoort Theater & Events verleent hierbij toegang tot www.maaspoort.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. De Maaspoort behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. Maaspoort spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansrpakelijkheid aanvaard. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen liggen bij De Maaspoort en/of bij de genoemde rechthebbenden. Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?