Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Wat moet ik weten over Superseats bij Jesus Christ Superstar?

Wat moet ik weten over Superseats bij Jesus Christ Superstar?

Wat moet ik weten over Superseats bij Jesus Christ Superstar?
Het podium bij Jesus Christ Superstar krijgt de vorm van een ronde toneelarena, waarop bezoekers plaats mogen nemen in zogenaamde Superseats. Op een Superseat word je onderdeel van de musical. Je hoeft niet mee te doen met de voorstelling, maar doordat het verhaal zich rondom jou afspeelt en je alles van dichtbij ervaart, wordt je nóg meer meegezogen in de beleving. Je ontvangt geen rij- en stoelnummer maar je wordt voorafgaand aan de voorstelling via een speciale route naar je stoel gebracht waarbij je plaats zal nemen in het decor op het podium. Bekijk hier een plattegrond van de Superseats op het podium.

Wat is het verschil tussen Superseats 1, Superseats 2 en Superseats 3?
Met een ticket voor Superseats 1 of Superseats 2 krijg je daadwerkelijk een eigen stoel toegewezen (deze stoelen kunnen variëren in soort).  De prijs voor Superseats 1 is gelijk aan de gouden rang in de zaal Superseats 2 hebben een extra aantrekkelijk tarief vanaf € 39.
Superseats 3 zijn speciaal voor scholieren en studenten gereserveerd. Dit zijn de goedkoopste plaatsen (€ 12,50) en op deze plaatsen zal je gedurende de voorstelling op een bankje zitten die je deelt met andere bezoekers. (Heb je een ticket voor Superseats 3 geboekt? Neem dan bij je bezoek een studenten- of scholierenbewijs mee; hiernaar kan gevraagd worden.)

Kijk ik niet alleen tegen de ruggen van de acteurs aan, aangezien de plaatsen achterop het podium zijn?
De Superseats bevinden in een halve cirkel als een toneelarena aan de achterkant van het podium. De enscenering wordt echt gemaakt met het publiek op het podium in gedachten, dus je kijkt niet alleen tegen de ruggen van de acteurs aan. Er zullen ook geen decorstukken voor Superseats staan.

Is het geluid op de Superseats net zo goed als in de zaal?
De techniek zal zo ingericht worden dat het geluid bij de Superseats net zo goed is als in de zaal.

Wordt er van mij verwacht dat ik vanaf een Superseat meespeel met de voorstelling?
Nee, je hoeft niet mee te doen met de voorstelling. Je ervaart het verhaal natuurlijk wel van heel dichtbij, maar er is geen publieksparticipatie.

Zijn Superseats toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn?
De Superseats zijn beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Omdat Superseats zich op verschillende hoogtes bevinden, zullen er meerdere trappen zijn en kan de vloer ongelijk zijn. Daarom adviseren we mensen die slecht ter been ook niet voor Superseats te kiezen. Wil je de mogelijkheden bespreken om toch plaatst te kunnen nemen op een van de superseats? Neem dan contact op met onze theaterkassa via info@maaspoort.nl.

Hoe reserveer ik Superseats?

  • Kies bij het bestellen voor 'best beschikbare plaatsen'
  • Bij de rang 'Vrije plaats' kies je de soort Super Seat --> 1, 2 of 3 (studententickets).
  • Plaats de tickets in de winkelwagen en rond de bestelling af.
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?