Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Kaartverkoop

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
Kaartverkoop gemakkelijk, veilig en snel

start voorverkoop theaterseizoen 2023-2024

Niets missen over het nieuwe programma? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina).

programma 2023-2024 online op www.maaspoort.nl
Maandag 15 mei 2023 | 12.00 uur

start verkoop vrienden van De Maaspoort
Dinsdag 23 mei 2023 | 10.00 uur
Je kunt Vriend worden voor € 40 per theaterseizoen (het lidmaatschap is geldig voor het volledige theaterseizoen 2023-2024. Daarnaast bestel je minimaal 4 voorstellingen (voorstellingen uit de genres Uit de regio, Events en voorstellingen op externe locaties tellen niet mee).

start verkoop abonnementhouders
Vrijdag 26 mei 2023 | 16.00 uur
Je bent automatisch abonnementhouder als je minimaal 4 voorstellingen bestelt (voorstellingen uit de genres Uit de regio, Events en voorstellingen op externe locaties tellen niet mee).

start vrije verkoop
Dinsdag 30 mei 2023 | 16.00 uur

bekijk hier alle voorstellingen in het programma


 

 

nog vragen?

Voor de meest gestelde vragen kunt u terecht op onze informatie pagina A t/m Z.


online kaarten kopen

Online kaarten kopen kan eenvoudig, veilig en snel. Lukt het reserveren niet, neem tijdens openingstijden gerust contact op met onze theaterkassa. De website is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar, je hoeft dus nooit te wachten op je tickets. Je bepaalt zelf wanneer en waar je jouw kaarten koopt.

zoeken op de website

Je kunt voorstellingen op verschillende manieren zoeken. Via het zoekvenster rechtsboven op de homepage: door een zoekterm in te vullen. Je kunt onder andere zoeken op artiest, voorstellingsnaam, serienaam. Of via ‘programma'.

filteren en bladeren

Hier maak je eenvoudig een selectie van voor jou interessante voorstellingen. Je kunt onder andere filteren op genre, zaal, maand of budget. Bekijk je een voorstelling uit jouw selectie. Klik dan rechts of links op de pagina om naar de volgende voorstelling in jouw selectie te gaan. Super handig.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?