Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
arrangement terug
15 februari

‘Living the good life’ dat zouden we veel vaker moeten doen. Samen met anderen mooie herinneringen maken en een avond écht onbezorgd genieten. Bij Cabillaud prikkelen we graag alle zintuigen met avondvullende diners. Laat u door ons in de watten leggen en geniet van de heerlijkste gerechten en persoonlijk geselecteerde wijnen. We werken samen met de beste lokale producenten om de beleving in ons restaurant voortdurend naar een nog hoger plan te tillen.

Op de tweede etage van Maaspoort is in 2015 een klein stukje Ibiza gerealiseerd. Hier doen we waar we goed in zijn: gasten meer dan blij maken met culinaire kunstwerkjes van verse ingrediënten uit onze regio en een fijne en persoonlijke service. In de zomer is het Scheuten Dakterras perfect om je diner heerlijk te beginnen met een apertief hapje en drankje. Het uitzicht op de Maas en de binnenstad van Venlo is waanzinnig.

overige arrangementen

Inloggen

Nog geen account?