Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
22 november

Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nadat de ‘rising star’ door de Volkskrant werd uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023 is haar eerste avondvullende voorstelling ‘Wildbloei’ door zowel NRC als de Volkskrant bekroond met een vijf sterren-recensie. In deze tragikomische, muzikale en over the top one woman show verkent Valentina Tóth de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze met ‘Wildbloei’ haar publiek onder schot.  

Cabaret Collectie 2024
Valentine werd met haar voorstelling Wildbloei opgenomen in de Cabaret Collectie 2024. Dit is een selectie van de meest in het oog springende cabaret- en kleinkunstvoorstellingen van het afgelopen seizoen. Dit zei de jury over de voorstelling: Valentina Tóth schakelt, met schijnbaar gemak, tussen uitgesproken personages en kwetsbare onderonsjes. Door een prachtige parade van eigenzinnige, woedende, falende, sterke vrouwen op te voeren, houdt ze in haar dampende debuutvoorstelling het publiek een veelzeggende, confronterende spiegel voor. Wildbloei is een samengebald totaalkunstwerk dat stoomt, briest, kietelt en raakt.“  

Genomineerd Neerlands Hoop 2024
De voorstelling Wildbloei is door de VSCD Cabaretjury genomineerd voor de Neerlands Hoop 2024. Deze prijs is een onderdeel van de Cabaretprijzen over het seizoen 2023-2024. Uit het juryrapport: "Zoals elk aanstormend talent stelt Valentina Tóth zich in haar cabaretdebuut voor aan haar publiek. Ze geeft ons een inkijkje in haar jeugd, maar doet dat niet op een chronologische volgorde. Ze verpakt het in een ode aan de hysterische vrouwen die ze om zich heen zag en herwaardeert daarmee behendig deze beladen term. Tóth deed wereldwijd podiumervaring op als concertpianiste, maar ontworstelt zich met de stap naar cabaret aan die internationale druk. We horen gelukkig nog best wat achteloze voorbeeldjes, waardoor we een volledig beeld krijgen van het overweldigende talent van Tóth."

In de lift - serie
Deze voorstelling is onderdeel van de In de lift - serie vol veelbelovende cabaretièrs. Bekijk hier meer informatie en scoor tickets met korting.

maak jouw bezoek compleet

TheaterDiner Bistro de Luif
€ 34,00 meer informatie
Vlaai arrangement
€ 6,55 meer informatie
Borrel arrangement
€ 9,95 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

25 september 2024 Martijn Koning
Martijn Koning
Overkill

v.a. € 21,50 | Cabaret
Frans Boermans zaal
wo 25 september 2024 | 20:15
extra voorstelling
16 oktober 2024 Najib Amhali
Najib Amhali
30 jaar on stage!

v.a. € 31,50 | Cabaret
Hela zaal
wo 16 oktober 2024 | 20:15
02 november 2024 Cabarestafette 24|25
Cabarestafette 24|25
Cabarestafette

v.a. € 11,50 | Cabaret
Hela zaal
za 2 november 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?