Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
03 april

Drie jongeren maken met drie ervaren filmmakers een film over hoe het leven in de stad eruit zou zien zonder hen. Terwijl ze samen in de writers' room aan het script werken, komen ze erachter dat ze allemaal een heel ander beeld hebben van jongeren, opgroeien en de stad. Wie heeft er dan gelijk? De ervaring van jaren, of de ervaringsdeskundige? Langzaam beginnen scènes uit de film door elkaar te lopen met de gesprekken aan tafel. Maar wat is nu het échte leven?

'The City She Loves Me' wordt gemaakt met drie acteurs en de stemmen van drie jongeren. In een mix van scènes uit de film en gesprekken in de writers' room spelen ze zowel de filmmakers als de jongeren, van wie ze de stemmen ongenadig goed playbacken. Ze springen op een hilarische manier heen en weer tussen het volwassen perspectief en de jonge ogen, tot je je gaat afvragen wie nu precies wat zegt en vooral wat waar is.

'The City She Loves Me' is theater over film met een toefje film aan het einde.

Ook bij dit project werken we intensief samen met een groep jongeren. Zij maken de korte film en ze gaan met theaterpubliek in gesprek over wat ze zouden doen als ze onzichtbaar waren.

De voorstelling is het vervolg op 'Angry Young Men' en 'So Far So Good'. Je kunt 'The City She Loves Me' ook begrijpen als je de vorige twee niet hebt gezien.

Over het gezelschap/de maker
Bij WAT WE DOEN werken we aan uitdagende projecten om het met mensen te hebben over de wereld om ons heen - met theater, maar ook met podcasts, standup comedy en lezingen. We zijn altijd op zoek naar vormen die passen bij onze onderwerpen én ons publiek. Bekend van onder andere de voorstellingen 'Mensen zoals jij' (2024), 'So Far So Good' (2023), 'Angry Young Men' (2022), 'Hoe ik talent voor het leven kreeg' (2020 en 2022), 'Een zorg voor later' (2021). 

serie GA!
Vijf voorstellingen, geselecteerd door onze programmeur. Een hoe dan ook Geweldig Avondje theater. Programmeur Wieke gaat maar wat graag met je mee. Elke keer een voorstelling mét een voorgesprek of inleiding, waarin wordt verteld waarom het zo geweldig gaat worden – en je kunt achteraf natuurlijk laten weten of je het daar al dan niet mee eens bent. Bekijk hier meer informatie en bestel je tickets met korting.

maak jouw bezoek compleet

TheaterDiner Bistro de Luif
€ 34,00 meer informatie
Vlaai arrangement
€ 6,55 meer informatie
Borrel arrangement
€ 9,95 meer informatie
Voorprogramma WAT WE DOEN
€ 0,00 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

09 oktober 2024 Engelenburcht
Engelenburcht
Golden Palace

v.a. € 27,00 | Toneel
Frans Boermans zaal
wo 9 oktober 2024 | 20:15
première
18 oktober 2024 Lesbos
Lesbos
Club Lam

v.a. € 30,00 | Toneel
Frans Boermans zaal
vr 18 oktober 2024 | 20:15
tip van de programmeur
01 november 2024 Het Nationale Theater
Het Nationale Theater
Antigone

v.a. € 24,50 | Toneel
Hela zaal
vr 1 november 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?