Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
14 mei

De Klimaatjes (gebaseerd op de gelijknamige prentenboekenserie) verweeft duurzaamheid, cultuur en onderwijs met elkaar. Zeven dierenvrienden worden in deze voorstellingen tot leven gebracht door middel van levensgrote theaterpoppen. De klimaatcrisis, het verlies aan biodiversiteit, en de plasticsoep in onze wereldzeeën zijn maar een paar van de urgente thema’s die tijdens de voorstelling bespreekbaar én behapbaar worden gemaakt voor jonge kinderen. Op een toegankelijke manier ervaren kinderen hoe ze op speelse -en vaak humoristische-  wijze onze leefomgeving fijn kunnen houden.

Gratis met je klas naar het theater en vergoeding busvervoer
Dankzij ons jeugdfonds 'Goed voor elkaar' kun je komend theaterseizoen gratis met je klas naar het theater en ook het busvervoer vergoeden we grotendeels. Dat kost namelijk slechts 2 euro per leerling. Je kunt hiervoor een aanvraag doen tijdens het reserveren van de schoolvoorstelling.   Bijzonderheden voorstelling

liefhebbers bestelden ook...

24 juli 2024 Lasergame On Stage
Lasergame On Stage
De ultieme lasergame arena

v.a. € 12,90 | Events
Hela zaal
wo 24 juli 2024 | 12:00
incl. koffie en vlaai
24 juli 2024 Rondleiding achter de schermen
Rondleiding achter de schermen
Ontdek Maaspoort

v.a. € 10,00 | Events
Bistro de Luif
wo 24 juli 2024 | 15:00
20 augustus 2024 Bingo
Bingo
Bistro de Luif

v.a. € 17,50 | Events
Bistro de Luif
di 20 augustus 2024 | 14:00
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?