Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
06 april

De Vooropleiding Musical  is verbonden aan het Valuascollege te Venlo en staat onderleiding van Kate Hendriks. Jong talent wordt hier, naast het behalen van een middelbare schooldiploma opgeleid tot Musical artiest om zo door te kunnen stromen naar een  HBO of MBO- studie Musicaltheater, Muziektheater of Musicaldans opleiding. De leerlingen, variërend in leeftijd van 12 tot 18 jaar, hebben binnen hun schoolrooster, dagelijks lessen in dans, zang en acteren. De lessen worden verzorgd door vakdocenten uit het werkveld en er is een samenwerking met de opleiding Musicaltheater van Fontys.Binnen de opleiding word er naast het ontwikkelen van een goede techniek  grote waarde gehecht aan het ontwikkelen van een eigen identiteit en Theater persoonlijkheid. Dit komt allemaal tot uiting tijdens Highlights in Theater de Maaspoort!  

De Vooropleiding Musical bestaat 11 jaar en inmiddels hebben de eerste leerlingen hun weg gevonden via de opleiding Musical en Muziektheater Fontys en  Lucia Marthas Institute for Performing Arts naar diverse grote  producties...

De voorstelling Highlights is een bonte verzameling van de grote diversiteit waarin de leerlingen les krijgen. De regie en choreografie is in handen van onze eigen docenten, aangevuld met werk van gast choreografen  en repertoire uit diverse musicals.

Kom genieten van onze jonge talenten in deze kleurrijke voorstelling!

Kortingen
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig en zijn de gratis tickets voor kinderen t/m 12 jaar niet van toepassing.

  

liefhebbers bestelden ook...

13 oktober 2024 Herdenking oorlogsslachtoffers
Herdenking oorlogsslachtoffers
Gemengde zangvereniging Vivente

v.a. € 27,50 | Uit de regio
St. Martinusbasiliek | Venlo
zo 13 oktober 2024 | 15:00
20 oktober 2024 Theaterkoor VOG 25 jaar jong
Theaterkoor VOG 25 jaar jong
Theaterkoor VOG

v.a. € 17,50 | Uit de regio
Frans Boermans zaal
zo 20 oktober 2024 | 15:00
14 december 2024 Kerstgala
Kerstgala
Stichting Musical Stella Duce

v.a. € 15,75 | Uit de regio
Frans Boermans zaal
za 14 december 2024 | 19:30
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?