Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
27 maart

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita.

De gloednieuwe Nederlandse musical De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was met vlijmscherpe humor. Wanneer de oud-comédienne en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - terug naar de Nederlandse theaters. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Audiodescriptie op woensdag 27 maart
De Hospita is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie bij de voorstelling op woensdag 27 maart. Blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding. Heeft u een visuele beperking? Neem dan contact op met onze theaterkassa om stoelen te reserveren. De theaterkassa is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur via +31(0)77 320 72 22. Kaartjes kosten €59,50 per stuk. U ontvangt voor de voorstelling een e-mail met meer informatie. Dit zeiden slechtzienden eerder: “De blindentolk heeft even zijn ogen aan mij geleend.” “Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.” 

 

ook te zien op...
dinsdag 26 maart 2024 | 20.15 uur
Gouden rang: € 61,50 | 1e rang: € 59,50 | 2e rang: € 54,50

maak jouw bezoek compleet

TopTasting Cabillaud
€ 52,50 meer informatie
TheaterMenu Bistro de Luif
€ 28,50 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

dit wil je zien
31 oktober 2023 MAMMA MIA! - Limburgse Première
MAMMA MIA! - Limburgse Première
Met Brigitte Heitzer, René van Kooten, Soraya Gerrits e.a.

v.a. € 49,50 | Musical
Hela zaal
di 31 oktober 2023 | 20:15
02 december 2023 Piaf
Piaf
Met Suzan Seegers e.a.

v.a. € 32,50 | Musical
Hela zaal
za 2 december 2023 | 20:15
dit wil je zien
03 juli 2024 Jesus Christ Superstar
Jesus Christ Superstar
Met Jeangu Macrooy, Freek Bartels, Magtel de Laat e.a.

v.a. € 12,50 | Musical
Hela zaal
wo 3 juli 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?