Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
31 mei

Op dinsdag 31 mei maken we weer een volledig verzorgde busreis naar de prachtige voorstelling Die Zauberflöte in Theater Krefeld. We vertrekken om 17.30 uur met de bus vanaf de peperstraat aan de achterzijde van De Maaspoort, in Duitsland zorgen we voor een diner met een inleiding over de voorstelling waarna we de voorstelling bezoeken. Tussen 22.30 en 23.00 uur arriveren we weer in Venlo. Dankzij steun van de Euregio kost een ticket inclusief busvervoer en diner slechts € 15 euro. Gebruik hiervoor de kortingscode: EXC2022TKM05

De jonge prins Tamino wordt verliefd op het beeld van Pamina, de dochter van de Koningin van de Nacht. Pamina's moeder instrueert de prins om haar dochter te bevrijden uit de klauwen van haar tegenstander Sarastro. Met zijn vriend Papageno gaat Tamino op zoek naar zijn geliefde en beleeft hij met behulp van een beiaard en een toverfluit gevaarlijke avonturen in de eindeloze uitgestrektheid van de ruimte.

Het operagezelschap van Theater Krefeld MG brengt een unieke interpretatie van Die Zauberflote van Mozart, met een videoregieconcept van Kobie van Rensburg. Hij heeft het verhaal en personages van Operaliefhebbers kunnen zich verheugen op de jonge cast van talentvolle operazangers en zich daarnaast laten verrassen door de moderne enscenering waarbij het plot van de Zauberflöte vertaald is naar de wereld van Starwars en de fantasycinema. Voor liefhebbers van fantasycinema is de enscenering een feest van herkenning met personages als Darth Vader, Ewoks, Mr. Spock, Captain Future en E.T.. Zij zullen daarnaast geraakt worden door de virtuoze uitvoering van de operamuziek en -zang van Mozart.

Der junge Prinz Tamino verliebt sich in das Bild von Pamina, der Tochter der Königin der Nacht. Paminas Mutter beauftragt den Prinzen, ihre Tochter aus den Fängen ihres Gegenspielers Sarastro zu befreien. Mit seinem Freund Papageno macht sich Tamino auf die Suche nach seiner Geliebten und besteht mithilfe eines Glockenspiels und einer Zauberflöte gefährliche Abenteuer in den unendlichen Weiten des Weltraums.

Kobie van Rensburgs Video-Regiekonzept kombiniert die Zauberflöten-Besetzung mit bekannten Figuren aus dem Fantasy-Kino. Ob Darth Vader, knuddelige Ewoks, Mr. Spock, Captain Future oder E.T.: Science-Fiction-Fans werden voll auf ihre Kosten kommen und Spaß bei der Fülle an Anspielungen haben. Aber auch für FantasyLaien wird diese besondere Zauberflöte verständlich und ein Genuss bleiben.

Onderdeel van het project In weiter Ferne, so nah in samenwerking met Theater Krefeld-Mönchengladbach ondersteund door:

Het project "In weiter Ferne, so nah" wordt gefinancierd als onderdeel van het INTERREG-programma Duitsland-Nederland met middelen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) alsmede het Ministerie van Economische Zaken, Innovatie, Digitalisering en Energie van Noordrijn-Westfalen en de Nederlandse provincie Limburg.

liefhebbers bestelden ook...

première
01 december 2023 Maankoningin
Maankoningin
Club Lam

v.a. € 19,50 | Toneel
Frans Boermans zaal
vr 1 december 2023 | 20:15
01 december 2023 Her Majesty
Her Majesty
San Francisco City Trip

v.a. € 22,50 | Muziek
Hela zaal
vr 1 december 2023 | 20:15
wachtlijst
02 december 2023 Piaf
Piaf
Met Suzan Seegers e.a.

v.a. € 32,50 | Musical
Hela zaal
za 2 december 2023 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?