Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
31 mei

Op dinsdag 31 mei maken we weer een volledig verzorgde busreis naar de prachtige voorstelling Die Zauberflöte in Theater Krefeld. We vertrekken om 17.30 uur met de bus vanaf de peperstraat aan de achterzijde van De Maaspoort, in Duitsland zorgen we voor een diner met een inleiding over de voorstelling waarna we de voorstelling bezoeken. Tussen 22.30 en 23.00 uur arriveren we weer in Venlo. Dankzij steun van de Euregio kost een ticket inclusief busvervoer en diner slechts € 15 euro. Gebruik hiervoor de kortingscode: EXC2022TKM05

De jonge prins Tamino wordt verliefd op het beeld van Pamina, de dochter van de Koningin van de Nacht. Pamina's moeder instrueert de prins om haar dochter te bevrijden uit de klauwen van haar tegenstander Sarastro. Met zijn vriend Papageno gaat Tamino op zoek naar zijn geliefde en beleeft hij met behulp van een beiaard en een toverfluit gevaarlijke avonturen in de eindeloze uitgestrektheid van de ruimte.

Het operagezelschap van Theater Krefeld MG brengt een unieke interpretatie van Die Zauberflote van Mozart, met een videoregieconcept van Kobie van Rensburg. Hij heeft het verhaal en personages van Operaliefhebbers kunnen zich verheugen op de jonge cast van talentvolle operazangers en zich daarnaast laten verrassen door de moderne enscenering waarbij het plot van de Zauberflöte vertaald is naar de wereld van Starwars en de fantasycinema. Voor liefhebbers van fantasycinema is de enscenering een feest van herkenning met personages als Darth Vader, Ewoks, Mr. Spock, Captain Future en E.T.. Zij zullen daarnaast geraakt worden door de virtuoze uitvoering van de operamuziek en -zang van Mozart.

Der junge Prinz Tamino verliebt sich in das Bild von Pamina, der Tochter der Königin der Nacht. Paminas Mutter beauftragt den Prinzen, ihre Tochter aus den Fängen ihres Gegenspielers Sarastro zu befreien. Mit seinem Freund Papageno macht sich Tamino auf die Suche nach seiner Geliebten und besteht mithilfe eines Glockenspiels und einer Zauberflöte gefährliche Abenteuer in den unendlichen Weiten des Weltraums.

Kobie van Rensburgs Video-Regiekonzept kombiniert die Zauberflöten-Besetzung mit bekannten Figuren aus dem Fantasy-Kino. Ob Darth Vader, knuddelige Ewoks, Mr. Spock, Captain Future oder E.T.: Science-Fiction-Fans werden voll auf ihre Kosten kommen und Spaß bei der Fülle an Anspielungen haben. Aber auch für FantasyLaien wird diese besondere Zauberflöte verständlich und ein Genuss bleiben.

Onderdeel van het project In weiter Ferne, so nah in samenwerking met Theater Krefeld-Mönchengladbach ondersteund door:

Het project "In weiter Ferne, so nah" wordt gefinancierd als onderdeel van het INTERREG-programma Duitsland-Nederland met middelen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) alsmede het Ministerie van Economische Zaken, Innovatie, Digitalisering en Energie van Noordrijn-Westfalen en de Nederlandse provincie Limburg.

liefhebbers bestelden ook...

25 mei 2024 Musicals in Concert
Musicals in Concert
Harmonie St. Caecilia Blerick

v.a. € 19,50 | Uit de regio
Hela zaal
za 25 mei 2024 | 20:15
reprise
26 mei 2024 Ik blijf bij je
Ik blijf bij je
Abbie Chalgoum

v.a. € 20,00 | Toneel
Frans Boermans zaal
zo 26 mei 2024 | 20:15
27 mei 2024 PREVIEWnight 24 | 25
PREVIEWnight 24 | 25
Maaspoort

v.a. € 6,00 | Muziektheater
Hela zaal
ma 27 mei 2024 | 19:30
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?