Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
30 november

We willen het jaar graag goed afsluiten. Zo goed als het maar kan. In de laatste dagen van november, wanneer de dagen steeds korter worden en de duisternis invalt, straalt Venlo tijdens Donkere Dagen Festival.

Dit indoor festival biedt een gevarieerd programma aan in Grenswerk en de Maaspoort. Van indie-folk tot hiphop, postpunk en dance. Voor ieder wat wils! En als de nacht valt, gaat het feest gewoon door met een afterparty die tot in de vroege uurtjes doorgaat. Tijdens deze Donkere Dagen laten deze twee podia het licht schijnen in Venlo!

Whispering Sons
Het Belgische vijftal Whispering Sons staat bekend om hun duistere en unieke mix van experimentele en hectische post-punk, met Fenne Kuppens’ diepe vocale stijl als kenmerkend element.  De nieuwe plaat werd erg goed ontvangen door recensenten en dit resulteerde tot een Belgische uitverkochte tournee en festivals shows op o.a. Rock Werchter. Ook Nederland is om en staat een grote clubtour op het programma. Vanavond sluiten ze het Donkere Dagen festival af met een intense show waar je bij wilt zijn!

The Bony King Of Nowhere
The Bony King of Nowhere, is een Belgische muzikant rondom Bram Vanparys. Zijn laatste album werpt een zorgelijke blik op maatschappelijke thema’s zoals prestatiedruk en de impact van sociale media, verpakt in prachtige folkrock liedjes met invloeden van artiesten als The War On Drugs, Radiohead, PJ Harvey, Blur en Nick Cave .Met de positieve recensies voor ‘Everybody Knows’ staat een grote doorbraak voor The Bony King Of Nowhere niets meer in de weg!

Morpheus
De in Amsterdam gevestigde singer-songwriter Morpheus maakte vorig jaar zijn debuut met de EP ‘Morphosis’, gekenmerkt door zijn betoverende stem. Hij gebruikt zijn muziek als een helende kracht, waarbij hij authentieke verhalen vertelt. Zijn veelbesproken optredens op Grasnapolsky en Eurosonic Noorderslag hebben zijn opkomst in de muziekscene versterkt. Voor zijn volgende release, geproduceerd door Thomas Azier en gepland voor begin 2024, experimenteert hij met klassieke en orkestrale elementen naast hedendaagse producties zoals digitale beats. Morpheus zal vanavond een speciale intieme show spelen in de Joriskerk. Kom en laat je betoveren!

liefhebbers bestelden ook...

30 mei 2024 Ons verhaal
Ons verhaal
Nicky Manuputty en Tasilo Pieck

v.a. € 15,00 | Muziek
Frans Boermans zaal
do 30 mei 2024 | 20:15
07 september 2024 The Analogues
The Analogues
Pepper-Revolver/White

v.a. € 57,50 | Muziek
Hela zaal
za 7 september 2024 | 20:15
03 oktober 2024 Numidia in concert
Numidia in concert
Theatertour

v.a. € 24,50 | Muziek
Hela zaal
do 3 oktober 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?