Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
02 juni

Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Tina de Bruin / Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda, wiens leven compleet overhoop ligt, hoopt hier in alle rust een nieuw boek te schrijven. Een thriller. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die continu ongevraagd op haar tuinpad staan. Als ook haar moeder opduikt met heel veel goedbedoeld advies en er ook nog mysterieuze mannen in witte pakken rondlopen, is de rust helemaal ver te zoeken. Miranda raakt steeds verder verstrikt in hilarische intriges en bizarre taferelen.

Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers. 

Met: Tina de Bruin (Kees & Co, Het geheime dagboek van Hendrik Groen) / Rian Gerritsen* (De Luizenmoeder, Dokter Deen), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder), Ricky Koole (Hij Gelooft In Mij / Sonny Boy) en Marijn Klaver (Het Bombardement, Prooi).
 *Tina en Rian delen hun rol


De pers over Volkstuin complex
De Volkskrant 
★★★★ ''De toeschouwer zal de volgende dag denken: heb ik nu raar gedroomd of heb ik écht naar dansende aubergines en bloemkolen zitten kijken?''
Trouw ★★★★ | ''Frisse energie en zeer vermakelijk.''
1e rang ★★★★ | ''Volkstuin Complex heeft alle ingrediënten voor een geslaagde muzikale komedie.''
Musicalnieuws | ''Heerlijk absurdistisch theater dat heel slim in elkaar zit.''
Noordhollands Dagblad | ''Absurd, hilarisch en verrassend.''
NRC | ''Willems is een heer en meester in het schrijven van heldere dialogen waarin hij humor en poëzie vermengt.'' 

liefhebbers bestelden ook...

uitverkocht!
16 november 2023 #PERFECT
#PERFECT
Renée van Wegberg en Bettina Holwerda

v.a. € 24,50 | Komedie
Hela zaal
do 16 november 2023 | 20:15
ToneelkringTip
21 november 2023 De komedie over een Bankoverval
De komedie over een Bankoverval
Met Buddy Vedder, Suzanna Pleiter e.a.

v.a. € 31,00 | Komedie
Hela zaal
di 21 november 2023 | 20:15
17 mei 2024 Rust en Vreugd
Rust en Vreugd
Hendrik Groen

v.a. € 31,00 | Komedie
Hela zaal
vr 17 mei 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?