Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
19 januari
tip van de programmeur

Krista en Marcelle Arriëns, zusjes én beste vriendinnen, werden in 2019 in één klap beroemd door hun YouTube-kanaal, waar ze op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen delen op het gebied van seks. Het zijn de openhartige gesprekken die ze zelf zo hebben gemist. Trouw bekroonde hen tot ‘de first ladies van de seksuele ontwapening’, talkshows als ‘Jinek’ en ‘DWDD’ noemden het ‘dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht’. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheimhoudt?

In hun eerste theaterprogramma ‘Ongelikt’ laten de zussen zien dat seks het leukste is dat er bestaat. Of toch niet altijd…? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak. Hun zelfgeknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken het feestje compleet.

Scènefoto's: Peggy de Haan

De Volkskrant ★★★ 'De theatershow van de ontwapenende Sekszusjes moet het hebben van de geestige liedjes.'
Trouw | 'Het volwassen publiek vermaakte zich tijdens de première goed met de openhartige zusjes die een groot speelplezier hadden en veel aan publieksparticipatie deden.'
Theaterkrant  | 'Een avond bomvol onhandigheden en eerlijke anekdotes. Openhartig en goudeerlijk, dat zijn ze zeker.'

Tip van de Programmeur Wieke Vrijhoef: Ik heb genoten van de serie, waarin ze heerlijk direct en open bespreken wat er zo vaak niet of te weinig besproken wordt. Dat doen ze in een superleuke, creatieve vormgeving, dus nieuwsgierig naar de vertaling daarvan voor de zaal.”

liefhebbers bestelden ook...

uitverkocht
03 april 2023 Lieven Scheire
Lieven Scheire
Artificial Intelligence

v.a. € 20,00 | Theatercollege
Frans Boermans zaal
ma 3 april 2023 | 20:15
15 april 2023 Op zoek naar Europa
Op zoek naar Europa
De Kiesmannen

v.a. € 19,00 | Theatercollege
Frans Boermans zaal
za 15 april 2023 | 20:15
i.s.m. Bibliotheek Venlo
17 april 2023 Diederik Jekel
Diederik Jekel
Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen

v.a. € 20,00 | Theatercollege
Frans Boermans zaal
ma 17 april 2023 | 20:15

Inloggen

Nog geen account?