Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
06 april
BijzonderUniek

Met de nieuwe productie ‘My Land’ brengt het gezelschap Recirquel Company Budapest onder artistieke leiding van Bence Vagi een fantastische voorstelling naar De Maaspoort in Venlo. De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning maken deze voorstelling een geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus.

In één van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen bewegen de artiesten over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is over het land.

‘My Land’ is ontwikkeld door de in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde artistiek leider Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de techniek van de circusartiesten en de samensmelting met dans, muziek en theater. Hierdoor is een unieke en eigentijdse Oost-Centraal Europese stijl ontstaan.

Tijdens het Schotse Edinburgh Fringe Festival in 2018 was ‘My Land’ dé hit van het festival met 28 uitverkochte voorstellingen en ontving de show louter vijf-sterren recensies (o.a. The Scotsman, Voice Magazine, Edinburgh Reporter).

Bekijk hier het item van L1 over de première van Recirquel op Cultura Nova in Heerlen.

liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook...

tip van de programmeur
03 november 2022 Abel van Gijlswijk (Hang Youth)
Abel van Gijlswijk (Hang Youth)
AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme

v.a. € 21,50 | Show
Piet Kingma zaal
do 3 november 2022 | 20:15
16 november 2022 Släpstick
Släpstick
The Roaring Twenties

v.a. € 25,00 | Show
Frans Boermans zaal
wo 16 november 2022 | 20:15
30 november 2022 Omdenken
Omdenken
Zoals verwacht loopt alles anders

v.a. € 25,00 | Show
Hela zaal
wo 30 november 2022 | 20:15

Inloggen

Nog geen account?