Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
17 juni

Lekker Venlo is in 10 edities uitgegroeid tot hét culinaire evenement van Venlo en omgeving. Een podium waar al het lekkers uit de omgeving samenkomt in geur, kleur, smaak en beleving. Editie 11 liet, gezien de coronapandemie, even op zich wachten maar zal in 2022 weer plaats vinden!

We gaan al het goede van tien jaar Lekker Venlo behouden en doen hier een verrassend sausje overheen. Met een nieuw team, eigentijdse terrein invulling en een vernieuwde huisstijl gaan we jullie Lekker Venlo laten proeven als nooit tevoren!

De restaurateurs verdwijnen uit het concept. In plaats daarvan wordt Lekker Venlo een groot restaurant dat een podium biedt aan chefs met hun teams, food-producenten, leveranciers, ondernemers en bezoekers. Kom jij samen met ons Lekker Venlo 2022 proeven?

We trappen af met de welbekende Businessavond op vrijdag 17 juni in het Julianapark. Tickets geven u toegang tot het terrein waar eten en entertainment samen komen. Chefs uit de omgeving zullen u verwennen met de smaakvolste gerechtjes. Koop vanavond in het park consumptiebonnen. Deze zijn het hele weekend geldig voor de lekkerste gerechtjes en drankjes.

Interesse in meer dan 10 tickets? En wilt u graag toetreden tot de Club van Lekker Venlo? En profiteren van alle voordelen die dat met zich meeneemt? Neem dan contact op via sales@lekkervenlo.nl.

Ook bij vragen staan we u graag te woord!

liefhebbers bestelden ook...

12 december 2022 Kerstshow – A Musical Christmas
Kerstshow – A Musical Christmas
Nederlands Douane Orkest

v.a. € 5,00 | Events
Hela zaal
ma 12 december 2022 | 20:00
13 december 2022 Uitreiking LvdG prijs & Talent Award 2022
Uitreiking LvdG prijs & Talent Award 2022
Stichting LvdG prijs

v.a. € 40,00 | Events
Hela zaal
di 13 december 2022 | 19:30
14 december 2022 Venlo.fit Sportgala
Venlo.fit Sportgala
Venlo.fit

v.a. € 7,50 | Events
Frans Boermans zaal
wo 14 december 2022 | 19:30

Inloggen

Nog geen account?