Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
15 april

De eerste namen van JazzOut Fest Limburg 2023 zijn bekend: New Cool Collective, Jungle By Night en De Conservatorium Maastricht Big Band!

Stilstaan is geen optie als je de swingende jazz, dance, latin, salsa en afrobeat hoort van New Cool Collective. Het achtkoppige New Cool Collective is al ruim 25 jaar een begrip in het Nederlandse muzikale landschap en werkte samen met onder meer Tony Allen, Mapacha Africa, Andrew Roachford, Jules Deelder, Typhoon, Guus Meeuwis, Matt Bianco en Thierno K. Bereid je maar alvast voor want de voetjes gaan van de vloer!

Explosief, dansbaar en altijd feest dat is Jungle By Night. De negenkoppige band staat bekend om hun geraffineerde mix van onder meer funk, brass, soul en jazz en is Inmiddels uitgegroeid tot een van de meest beluisterde, instrumentale bands in Nederland. Je hebt ze wellicht al zien spelen op o.a Lowlands, North Sea Jazz, Glastonbury, Sziget, Mysteryland maar nu komen ze ook naar Venlo!

Een swingend optreden waarbij je maar moeilijk stil kunt blijven staan. De Conservatorium Maastricht Big Band bestaat uit een bonte bezetting van topmusici en zijn allen studenten en alumni van het Conservatorium Maastricht. Trompettist en componist Eric Vloeimans heeft een kleurrijke collectie aan ensembles en met artiesten gespeeld uit verschillende muzikale werelden. Zo speelde hij o.a. met Spinvis, Kyteman, Doemaar en Het Metropole Orkest.

JazzOut Fest vindt plaats bij Poppodium Grenswerk en presenteren we in samenwerking met 

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig. 

liefhebbers bestelden ook...

16 juni 2023 Jan Smit
Jan Smit
Boven Jan

v.a. € 37,50 | Muziek
Hela zaal
vr 16 juni 2023 | 20:15
09 september 2023 Lo Sings Sting
Lo Sings Sting
The Royal Dutch Scam

v.a. € 24,00 | Muziek
Frans Boermans zaal
za 9 september 2023 | 20:15
staconcert
16 september 2023 Pollux duit Springsteen
Pollux duit Springsteen
Frans Pollux | Staconcert

v.a. € 25,00 | Muziek
Frans Boermans zaal
za 16 september 2023 | 20:15

Inloggen

Nog geen account?