Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
15 april

De eerste namen van JazzOut Fest Limburg 2023 zijn bekend: New Cool Collective, Jungle By Night en De Conservatorium Maastricht Big Band!

Stilstaan is geen optie als je de swingende jazz, dance, latin, salsa en afrobeat hoort van New Cool Collective. Het achtkoppige New Cool Collective is al ruim 25 jaar een begrip in het Nederlandse muzikale landschap en werkte samen met onder meer Tony Allen, Mapacha Africa, Andrew Roachford, Jules Deelder, Typhoon, Guus Meeuwis, Matt Bianco en Thierno K. Bereid je maar alvast voor want de voetjes gaan van de vloer!

Explosief, dansbaar en altijd feest dat is Jungle By Night. De negenkoppige band staat bekend om hun geraffineerde mix van onder meer funk, brass, soul en jazz en is Inmiddels uitgegroeid tot een van de meest beluisterde, instrumentale bands in Nederland. Je hebt ze wellicht al zien spelen op o.a Lowlands, North Sea Jazz, Glastonbury, Sziget, Mysteryland maar nu komen ze ook naar Venlo!

Een swingend optreden waarbij je maar moeilijk stil kunt blijven staan. De Conservatorium Maastricht Big Band bestaat uit een bonte bezetting van topmusici en zijn allen studenten en alumni van het Conservatorium Maastricht. Trompettist en componist Eric Vloeimans heeft een kleurrijke collectie aan ensembles en met artiesten gespeeld uit verschillende muzikale werelden. Zo speelde hij o.a. met Spinvis, Kyteman, Doemaar en Het Metropole Orkest.

JazzOut Fest vindt plaats bij Poppodium Grenswerk en presenteren we in samenwerking met 

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig. 

liefhebbers bestelden ook...

30 mei 2024 Ons verhaal
Ons verhaal
Nicky Manuputty en Tasilo Pieck

v.a. € 15,00 | Muziek
Frans Boermans zaal
do 30 mei 2024 | 20:15
07 september 2024 The Analogues
The Analogues
Pepper-Revolver/White

v.a. € 57,50 | Muziek
Hela zaal
za 7 september 2024 | 20:15
03 oktober 2024 Numidia in concert
Numidia in concert
Theatertour

v.a. € 24,50 | Muziek
Hela zaal
do 3 oktober 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?