Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
12 maart

De Vooropleiding Musical is verbonden aan  het Valuascollege te Venlo en staat onderleiding van Kate Hendriks. Jong talent wordt hier, naast het behalen van een middelbare schooldiploma  opgeleid tot Musical artiest om zo door te kunnen stromen naar een  HBO of MBO- studie Musicaltheater, Muziektheater of Musicaldans opleiding.

De leerlingen, variërend in leeftijd van 12 tot 18 jaar, hebben binnen hun schoolrooster, dagelijks  lessen in dans, zang en acteren. De lessen worden verzorgd door vakdocenten uit het werkveld en er is een samenwerking met de opleiding Musicaltheater van Fontys.

Binnen de opleiding wordt er naast het ontwikkelen van een goede techniek  grote waarde gehecht aan het ontwikkelen van een eigen identiteit en Theater persoonlijkheid. Dit komt allemaal tot uiting tijdens Highlights in De Maaspoort!

De Vooropleiding Musical bestaat 10 jaar en inmiddels hebben de eerste leerlingen hun weg gevonden via de opleiding Musical en Muziektheater Fontys en Lucia Marthas Institute for Performing Arts naar diverse grote  producties zoals Eva Berhitu in de Sound of Music en Alladin, Jip Verdellen in Spring Awakening, Isabel Diaferia in Rocky Horor Show, Fay de Klein in Rapunzel en The Prom.

De voorstelling Highlights is een bonte verzameling van de grote diversiteit waarin de leerlingen les krijgen. De regie en choreografie is in handen van onze eigen docenten, aangevuld met werk van gast choreografen en repertoire uit diverse musicals.  

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting (waaronder kinderen gratis) geldig.

liefhebbers bestelden ook...

10 juni 2023 Let the Games begin!
Let the Games begin!
Urban Dance Studio

v.a. € 17,50 | Uit de regio
Hela zaal
za 10 juni 2023 | 14:00
17 juni 2023 Reisbureau Magisch Mysterie
Reisbureau Magisch Mysterie
Dansafdeling Co. Cultuurontwikkelaar

v.a. € 13,50 | Uit de regio
Hela zaal
za 17 juni 2023 | 15:00
02 juli 2023 Movies that made us all dance
Movies that made us all dance
Moves 102

v.a. € 17,50 | Uit de regio
Frans Boermans zaal
zo 2 juli 2023 | 15:00

Inloggen

Nog geen account?