Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
21 mei

Als schoolvoorbeeld van een belcanto-opera zorgt Vincenzo Bellini's Nightwalker, die in 1831 in Milaan in première ging, met prachtige zang voor kippenvel. De schoonheid van de melodieën en de absolute focus op de stem en het vermogen van de zangers maken een diep inzicht in het emotionele drama van de hoofdrolspelers mogelijk. Regisseur Helen Malkowsky (meest recentelijk Hamlet van Ambroise Thomas en Brechts The Threepenny Opera) ontleedt minutieus het gevoelsleven van de zogenaamd oppervlakkige personages en geeft haar moderne kijk op de buitenstaander Amina.

Een dorps-idylle in de Zwitserse Alpen. Amina heeft een bescheiden achtergrond en staat op het punt te trouwen met Elvino, een van de rijkste boeren van het dorp. Wanneer ze echter op een nacht wakker wordt in de slaapkamer van graaf Rodolfo, die incognito is teruggekeerd, wordt de bedrieglijke idylle verbrijzeld. Elvino verbreekt de verloving met haar en wendt zich tot zijn voormalige geliefde, Amina's reputatie is voorgoed verdwenen. Geleidelijk aan blijkt echter dat schijn bedriegt - zoals zo vaak het geval is...

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig. 

liefhebbers bestelden ook...

09 juni 2023 God is a DJ
God is a DJ
SALLY Dansgezelschap Maastricht

v.a. € 17,50 | Dans
Frans Boermans zaal
vr 9 juni 2023 | 20:15
10 juni 2023 Let the Games begin!
Let the Games begin!
Urban Dance Studio

v.a. € 17,50 | Uit de regio
Hela zaal
za 10 juni 2023 | 14:00
dinershow
15 juni 2023 De Tent van Bell
De Tent van Bell
Met Leta Bell, Ben Cramer, Brigitte Heitzer e.a.

v.a. € 119,50 | Events
De tent van Bell
do 15 juni 2023 | 18:00

Inloggen

Nog geen account?