Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
13 december

Het Nederlands Douane Orkest presenteert dit jaar een wervelende kerstshow met als artiest Berget Lewis (o.a. bekend van Ladies of Soul). 
Dompel u onder in de kerstsfeer terwijl u danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische werken en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Sleigh Ride, Carol of the Bells en nog veel meer! 
De muzikale beleving zal worden versterkt door een visuele show die u volledig onderdompelt in de unieke kerstsfeer van een waar winterwonderland!
Speciale filmbeelden zijn ontwikkeld om bekende kerstklassiekers tot leven te brengen op schermen achter het orkest. 

Ook zullen de steeldrums van de slagwerkgroep en een spectaculaire LED show samen met het orkest het startsein geven voor de komende kerstperiode.
Ervaar een echt kerstfeest vol gezelligheid, verbondenheid met elkaar en blije gezichten. En dat allemaal door het muzikale visitekaartje van de Nederlandse Douane!

Let op! Dit is een gastproductie.

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.

Vanwege de actuele maatregelen die per 28 november 2021 ingaan, kan deze voorstelling naar alle waarschijnlijkheid niet doorgaan. Gasten met tickets voor de voorstelling ontvangen z.s.m. bericht via mail met meer informatie. We vragen u tot die tijd om uw geduld en werken achter de schermen hard aan een oplossing.

liefhebbers bestelden ook...

11 juni 2023 Cent mille Chansons
Cent mille Chansons
Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman

v.a. € 13,50 | Muziek
Domani | Venlo
zo 11 juni 2023 | 15:00
16 juni 2023 Jan Smit
Jan Smit
Boven Jan

v.a. € 37,50 | Muziek
Hela zaal
vr 16 juni 2023 | 20:15
09 september 2023 Lo Sings Sting
Lo Sings Sting
The Royal Dutch Scam

v.a. € 24,00 | Muziek
Frans Boermans zaal
za 9 september 2023 | 20:15

Inloggen

Nog geen account?