Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
11 juni

Zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman hebben vanuit hun hart en muzikale voorkeur een selectie gemaakt uit het immense aanbod van prachtige Franse chansons. Ghislaine en Clemens zingen en spelen dan de mooiste chansons van onder andere van Jacques Brel, Edith Piaf, Charles Aznavour, Anne Marie David en Michel Legrand. Maar ook een meer recentere Barbara Pravi mag niet ontbreken.

De liedjes gaan over liefde, vriendschap en ‘la belle vie’. Maar ook over eenzaamheid, diep verdriet en ‘la passion’.

Met dit programma bereikt het duo een steeds groter publiek. De ene keer bij een intiem huisconcert, dan weer in een grote theaterzaal, voor bedrijven of bij een evenement. Ze hebben een voorkeur voor optredens op verrassende en bijzondere plekken. Zoals Domani, een voormalig klooster in hartje Venlo.

Over Cent Mille Chansons
Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman hebben allebei hun conservatoriumopleiding in Maastricht afgerond. Clemens heeft - naast zijn studie klassiek piano - compositie gestudeerd. Hij is songwriter, pianodocent en toetsenist/zanger van de popformatie Mirage. Ghislaine heeft - naast haar studie klassiek piano -  schoolmuziek en zang gestudeerd. Vanuit haar muziekatelier GLine Musics treedt ze op in diverse ensembles. Zij geeft pianolessen en organiseert evenementen en zangworkshops. Daarnaast geeft ze muzieklessen aan eindexamenleerlingen op een middelbare school in Maastricht. Ghislaine en Clemens vormen samen het duo Cent Mille Chansons.

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.

liefhebbers bestelden ook...

30 mei 2024 Ons verhaal
Ons verhaal
Nicky Manuputty en Tasilo Pieck

v.a. € 15,00 | Muziek
Frans Boermans zaal
do 30 mei 2024 | 20:15
07 september 2024 The Analogues
The Analogues
Pepper-Revolver/White

v.a. € 57,50 | Muziek
Hela zaal
za 7 september 2024 | 20:15
03 oktober 2024 Numidia in concert
Numidia in concert
Theatertour

v.a. € 24,50 | Muziek
Hela zaal
do 3 oktober 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?