Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
22 november

BOSSEN
van de makers van Stefano Keizers met medewerking van meer dan 100 BN’ers

Vanaf oktober komt er een groots spektakel naar de Nederlandse theaters! Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling in de grootste zalen van het land. 

Hoe krijgt Donny Ronny die grote zalen vol? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen!

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma's (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers. Denk aan Humberto Tan, Bibi Breijman of Joost Klein! 

En het leuke is: ook de spelers op het podium tasten in het duister. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een unieke kans om de grootste sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien. 

Deze BN'ers komen langs in Venlo: Stuntkabouter, Joep Vermolen, Jérémie Vrielynck, Prem Radhakishun en Jeanne Rouwendaal. 

liefhebbers bestelden ook...

reprise
13 december 2023 Judeska Airlines
Judeska Airlines
Jandino

v.a. € 26,50 | Cabaret
Hela zaal
wo 13 december 2023 | 20:15
20 december 2023 n00b
n00b
speelt n00b

v.a. € 20,00 | Cabaret
Frans Boermans zaal
wo 20 december 2023 | 20:15
in de lift
10 januari 2024 Teun van den Elzen
Teun van den Elzen
Meer kan ik er niet over zeggen

v.a. € 17,00 | Cabaret
Frans Boermans zaal
wo 10 januari 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?