Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

visie De Maaspoort

visie De Maaspoort waar we voor gaan en wat we belangrijk vinden

samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken

Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie.

In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten. De Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.

wij zijn De Maaspoort

toekomstvisie

In deze toekomstvisie spreken we uit waar we voor gaan en waar we voor staan. Dat we van betekenis willen zijn voor de bewoners en bezoekers in Venlo en Noord- en Midden Limburg. En dat we ons met hen verbinden door schoonheid, inspiratie en verdieping te bieden met relevante voorstellingen, concerten en projecten. Lees hier de volledige Toekomstvisie RAAK, hier, nu en straks.

historie De Maaspoort

Benieuwd naar de historie van De Maaspoort van 1981 tot nu? Lees hier hoe De Maaspoort transformeerde van Cultureel Centrum naar het grootste theater én eventlocatie van Noord- en Midden-Limburg.

jaarverslag

We kijken terug op een succesvol jaar 2022. Lees hier het volledige jaarverslag 2022.

virtual 360 tour De Maaspoort

Cabillaud

Scheuten terras

Theaterhotel Venlo

Governance Code Cultuur

De Maaspoort onderschrijft de Governance Code Cultuur. Besturingsmodel van de organisatie is het raad-van-toezicht-model. Bekijk hier meer over de Raad van Toezicht en de Governance Code Cultuur.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We zijn één van de acht koplopers binnen de Zero Waste Expeditie Cultuur en onderschrijven de code GreenStages 2020. Lees hier meer over hoe we met duurzaamheid binnen De Maaspoort om gaan.

Code Diversiteit & Inclusie

Onze samenleving is bijzonder divers. Je verhouden tot deze realiteit betekent inspelen op de in de samenleving aanwezige diversiteit. Dit doen we door werk, producten en diensten en de organisatie voor iedereen toegankelijk te maken. We onderschrijven daarmee de Code Diversiteit & Inclusie. Lees hier meer over de Code Diversiteit & Inclusie.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?