Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

arrangementen

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
maak jouw bezoek compleet genieten in De Maaspoort

Bistro de Luif en Cabillaud zijn de restaurants van De Maaspoort. In Bistro de Luif Luif focussen we op kwalitatieve streekproducten, eerlijke gerechten, een gezellige en bourgondische sfeer en alle aandacht voor onze gasten. Cabillaud staat voor kwaliteit, authenticiteit en uniciteit, vertaald naar de gastvrijheid, de gerechten, de chefs, het interieur en de locatie.

In combinatie met een voorstelling heeft u de keuze uit diverse arrangementen. U kunt kiezen uit het 2-gangen BeleefIntens Luif menu, een speciaal menu dat is afgestemd op de sfeer van de voorstelling of het 3-gangen TheaterDiner Luif. Wilt u gewoon een lekker hapje en drankje vooraf en na de voorstelling, kies dan voor TheaterPlus. Wilt u genieten van een exclusieve avond in een unieke ambiance met gerechten die lijken op kunstwerken? Kies dan voor TopTasting Cabillaud.

Alle arrangementen zijn eenvoudig en direct te reserveren. Bekijk hier alle beschikbare arrangementen en zoek op arrangement, maand of dag.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?